net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι αστυνομικές επιχειρήσεις για τις κόντρες συνεχίζονται, αν και κατά τη γνώμη μας είναι εξαιρετικά σπάνιες και σε αραιά διαστήματα οπότε εντελώς αναποτελεσματικές.

Ν. Ιωνία. Αστυνομική επιχείρηση για κόντρες

Η νυχτερινή αστυνομική επιχείρηση για τις κόντρες που γίνονται στη Νέα Ιωνία οδήγησε μεταξύ άλλων στην αφαίρεση 18 πινακίδων, 33 διπλωμάτων και 45 αδειών κυκλοφορίας, και ακινητοποίηση 12 οχημάτων!

 
Η αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση του φαινομένου των αυτοσχέδιων αγώνων (βλ. κόντρες) έγινε τις βραδινές ώρες της 13ης προς 14ης Μαΐου 2015, στην περιοχή του Τμήματος Τροχαίας Ν. Ιωνίας.

Κατά την ανωτέρω εξόρμηση διενεργήθηκαν διακόσιοι πενήντα τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν συνολικά εκατόν ενενήντα έξι παραβάσεις, εκ των οποίων οι έξι σε βαθμό πλημμελήματος και δεκατρείς σε βαθμό πταίσματος. 

Αναλυτικά:
  • Υπερβολική ταχύτητα: -2-
  • Πραγματοποίηση επικίνδυνων ελιγμών κατά την οδήγηση: -4-
  • Οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος: -2-
  • Ανασφάλιστο όχημα: -11-
  • Μη χρήση προστατευτικού κράνους: -24-
  • Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: -8-
  • Στέρηση δελτίου τεχνικού ελέγχου (Κ.Τ.Ε.Ο.): -14-
  • Χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση: -4-
  • Λοιπές τροχαίες παραβάσεις: -127-
Επιπρόσθετα, αφαιρέθηκαν δεκαοκτώ ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, τριάντα τρεις άδειες ικανότητας οδήγησης και σαράντα πέντε άδειες κυκλοφορίας, καθώς επίσης ακινητοποιήθηκαν και μεταφέρθηκαν με γερανό δώδεκα οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Σημείωση Moto-Τρίτη: Αν οι δράσεις αυτές της αστυνομίας γίνονται μόνο μια φορά το μήνα / δίμηνο / τρίμηνο, τότε να μας συγχωρείτε αλλά αποτέλεσμα μην περιμένετε να φέρουν. Απλώς οι κοντράκηδες μεταφέρουν αλλού τις κόντρες και φτου κι απ' την αρχή. Οι "στοχευμένες δράσεις" αποτελούν ελληνικό ανέκδοτο, που σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσαν να σημαίνουν "όποτε το θυμηθούμε". Όταν βλέπεις τους αστυνομικούς να αδιαφορούν καθημερινά για τη μη χρήση κράνους από τους δικυκλιστές, τις κόντρες και την επικίνδυνη οδήγηση, και να ενδιαφέρονται μόνο σε "στοχευμένες δράσεις" και σε μεγάλου μεγέθους επιχειρήσεις σε αραιά διαστήματα, ΤΙΠΟΤΑ δεν θα αλλάξει.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ