Φιλί της ζωής στο Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 - Έρχονται 5 Εκατομμύρια

Φιλί της ζωής στο Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 - Έρχονται 5 Εκατομμύρια

Μετά από πιέσεις που ασκήθηκαν και από το Mototriti, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών πήρε τη λογική απόφαση να αναδιανείμει εσωτερικά 5 εκατομμύρια ευρώ στο Πρόγραμμα Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, ώστε να "ξεβαλτώσουν" οι αιτήσεις που έχουν ουσιαστικά παγώσει εδώ και ένα μήνα

Η αγορά της ηλεκτροκίνησης δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα τους τελευταίους μήνες, καθώς τα κονδύλια που προορίζονταν για τις επιδοτήσεις του προγράμματος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 τελείωσαν. Πολλοί αγοραστές μπήκαν να κάνουν την αίτηση για να ανακαλύψουν ότι πλέον δεν θα δικαιούνταν επιδότησης, εκτός αν ακυρωνόταν κάποια άλλη αίτηση.



Το αρχικό ποσό που είχε διατεθεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν 35 εκατομμύρια ευρώ, μοιρασμένα σε 2 μεγάλες κατηγορίες: Οχήματα ιδιωτών και οχήματα εταιρειών, με το μπάτζετ να γέρνει προς τη δεύτερη κατηγορία, ενώ η αυξημένη ζήτηση από τις εταιρείες έφερε μεταφορές περισσότερων κονδυλίων από το μερίδιο των ιδιωτών σε αυτό τον εταιρειών.

Όταν τα αρχικά κονδύλια τελείωσαν, εγκρίθηκαν άλλα 15 εκατομμύρια τα οποία όμως όπως απέδειξε η πραγματικότητα δεν επαρκούσαν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »