net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή την Κυριακή, 24/5/2015 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλετών μας δίνει ραντεβού στα Μέγαρα για το δεύτερο αγώνα της χρονιάς.

Η αφίσα της εκδήλωσης είναι άρτια αισθητικά, κάτι που δυστυχώς σπανίζει στο χώρο των αγώνων μοτοσικλέτας.

2ος αγώνας ΠΠΤΜ, Μέγαρα, Κυριακή 24/5

Ο δεύτερος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσικλετών διεξάγεται αυτήν την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, και το θέαμα αναμένεται συναρπαστικό.

 
Για πρώτη φορά αθλητές ηλικίας 14 και 15 χρονών παίρνουν μέρος στην νέα κατηγορία, που ελπίζουμε να έχει τις συμμετοχές που της αξίζουν, ενώ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς οι "μικροί" Θεοφάνης Μίχας και Ηλίας Μπαξίσογλου πρωταγωνίστησαν στην κατηγορία OPEN. 

Θυμίζουμε πως στα supersport ο Κώστας πολίτης επέστρεψε ύστερα από αποχή τριών ετών και κέρδισε τον πρώτο αγώνα. Στα Μέγαρα την Κυριακή θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον πολύ προπονημένο 'Αλεξ Παπαγεωργίου. 

Τέλος στην κατηγορία Superstock, το φαβορί είναι ο Σάκης Συνιώρης αλλά κάθε πρόγνωση είναι απαγορευτική, με διεκδικητές της νίκης τόσο τον Λευτέρη Πίππο, όσο και το Φώτη Τσάλικη, το Βασίλη Ευθυμίου, και φυσικά τον αειθαλή Μιχάλη Σπηλιώτη, μεταξύ άλλων.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή στο αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων!

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ