net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αξίζει να δείτε από κοντά ένα αγώνα MiniGP, είτε έχετε όρεξη να συμμετάσχετε στο μέλλον, είτε για τα παιδιά σας, είτε απλώς για το θέαμα. Αφίδνες, αυτή την Κυριακή.

Μαζί με το MiniGP και το MiniGP1, θα έχουμε και πιο μικρούς αθλητές στην κατηγορία KidGP, αλλά και τους αναβάτες του IMR Cup.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΚΤΜ SEE, πιστεύοντας στα μελλοντικά αστέρια των αγώνων μοτοσικλέτας, θα σταθεί αρωγός στο MiniGP Cup.

MiniGP Cup. 1ος αγώνας 2015, Κυριακή 17/5

Στο «κλασσικό» και θεαματικό Kartodromo στις Αφίδνες, αυτή την Κυριακή 17 Μαΐου, τα τρομερά παιδιά των MiniGP & MiniGP 1 θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για το 2015. Μαζί θα διεξαχθεί και ο 1ος αγώνας του IMR Cup.

 
Αρκετοί από τους συμμετέχοντες του MiniGP Cup διαθέτοντας διεθνείς εμπειρίες πλέον, σε ένα αγώνα που θα ταράξει, για ακόμα μια φορά, ευχάριστα τα μοτοαθλητικά νέρα.
   
Όπως όλα δείχνουν, η λιλιπούτεια παρέα εξαπλώνεται προς τα… κάτω αφού για φέτος έχει προκηρυχθεί και κατηγορία αθλητών-αθλητριών 7-10 έτων, η KidGP

Μαζί τους, οι ανήσυχοι νεαροί αθλητές του IMR Cup που θα αγωνιστούν με μοτοσυκλέτες ενιαίου τύπου όπως και οι πιο έμπειροι αθλητές με τα εντυπωσιακά Open Pit Bikes 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΚΤΜ SEE, στοχεύοντας και επενδύοντας στο μέλλον, θα σταθεί αρωγός στο MiniGP Cup

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ