net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πιο κοντά απο ποτέ στην επαλήθευσή τους βρίσκονται οι φήμες που θέλουν τον Maverick Vinales να έχει ήδη υπογράψει με την Yamaha Movistar!

Στη Yamaha ο Vinales!

Έγκριτες Ισπανικές πηγές ισχυρίζονται ότι ο Maverick Vinales έχει ήδη υπογράψει με την Yamaha Movistar και θα είναι ο νέος ομόσταυλος του Valentino Rossi, ενώ επίσημη ανακοίνωση αναμένεται την Πέμπτη!

 
Οι φήμες γύρω από τον Maverick Vinales και το νέο του συμβόλαιο με την Yamaha οργιάζουν! Από χθες κιόλας, τα Ισπανικά μέσα ενημέρωσης έχουν πάρει φωτιά, καθώς διαδίδουν πληροφορίες ότι ο Maverick Vinales έχει ήδη υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Yamaha και ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Πέμπτη! 

Εάν υπολογίσουμε και τις δηλώσεις του Valentino Rossi για τον Maverick Vinales, ο οποίος του είχε «πλέξει το εγκώμιο» και στο πρόσωπό του «βλέπει τον νέο Kevin Schwantz» αλλά και την επιθυμία του Dani Pedrosa –ο οποίος ήταν ακόμα ένας υποψήφιος- να παραμείνει στην Honda, είναι αρκετά πιθανό οι φήμες αυτές να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα!

Επίσημη ανακοίνωση από τις δυο ομάδες αναμένεται την Πέμπτη, ενώ μένει ακόμα να μάθουμε εάν ο νεαρός Ισπανός κατάφερε να «κλείσει» το αστρονομικό ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτούσε…

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ