net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Παρά τις μικρές διαστάσεις και τους μεγάλους τροχούς, το SH 150i χωράει ένα full face κράνος κάτω από τη σέλα του και ένα ακόμη στο top case.

Honda SH 150i ABS: Ευέλικτο και οικονομικό

Τιμή: 3.690 ευρώ

Το καινούριο SH 150i συνεχίζει στην επιτυχημένη πλατφόρμα του προηγούμενου και δημιουργεί ένα ακόμη πιο ολοκληρωμένο «πακέτο». Kάτω από τη σέλα υπάρχει αρκετός χώρος για την τοποθέτηση ενός full face κράνος, ενώ το scooter της Honda διατίθεται και με στάνταρ top case στον εξοπλισμό του.

Στο δρόμο, το SH παρουσιάζει μια ώριμη και ολοκληρωμένη εικόνα που ικανοποιεί σε κάθε περίσταση. Η ευελιξία του στην ασφυκτική κίνηση είναι υποδειγματική και οφείλεται τόσο στο εξαιρετικό ζύγισμα όσο και στη σωστή θέση οδήγησης που θα ταιριάξει σε κάθε τύπο αναβάτη. Το μοντέλο της Honda ανταποκρίνεται και σε σβέλτο ρυθμό οδήγησης, ενώ χάρη στο πολύ καλό ABS που φέρει στον εξοπλισμό του θα σταματήσει γρήγορα και με ασφάλεια ακόμη και στους γυαλισμένους δρόμους των ελληνικών πόλεων. Τέλος, θα φροντίσει και για την οικονομία, χάρη στον κινητήρα eSP, αλλά και το σύστημα Idle Stop.

Κινητήρας: 4T, 1Κ, Y/Ψ, 2β
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 153
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 14,75/8.250
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 1,43/6.500
Βάρος, γεμάτο (κιλά): 135

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ