net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το Honda SH 150i είναι εξαιρετικά ευέλικτο και οικονομικό. Στο τελευταίο παίζει ρόλο ο κινητήρας eSP και το σύστημα Idle Stop.

Το Tweet είναι ικανό να χωθεί παντού και να κινηθεί με ευελιξία μέσα στην πόλη, βασιζόμενο στο μικρό του βάρος και τους μεγάλους τροχούς.

Το Symphony SR 150 δεν έχει μόνο sport αισθητική, αλλά και διαθέσεις. Επιπλέον, αποτελεί ένα από τα πιο ευέλικτα scooter της κατηγορίας.

Τρία μικρά scooter με μεγάλους τροχούς

Τα scooter με μεγάλους τροχούς αποτελούν τη δημοφιλέστερη κατηγορία στην Ελλάδα και η πρωτιά τους αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Πρόκειται, άλλωστε, για μοντέλα σταθερά, πρακτικά και πολύ ευέλικτα.

 

Από τη μία, βέβαια, ένα scooter με τροχούς 16 ιντσών ίσως να μην καταφέρει να κινηθεί με την ίδια ευελιξία που θα του χάριζε ένα ζεύγος μικρότερων τροχών. Παράλληλα, όμως, στους κακοτράχαλους ελληνικούς δρόμους, οι τροχοί των 16 ιντσών θα προσφέρουν τη σταθερότητα που είναι απαραίτητη για να κινηθεί κάποιος σβέλτα ανάμεσα σε λακκούβες, σαμάρια και άλλες κακοτεχνίες. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη μας, λοιπόν, κατανοούμε γιατί η συγκεκριμένη διάμετρος τροχών μπορεί να προσφέρει τεράστια ευελιξία.

Επιπλέον, πρόκειται για scooter μικροκαμωμένα και ελαφριά στην πλειοψηφία τους, τα οποία επιτρέπουν εύκολους ελιγμούς, αλλά και χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης. Με λίγα λόγια η συγκεκριμένη κατηγορία scooter προσφέρι πολλά πλεονεκτήματα που πολλοί συμπολίτες μας έχουν εκτιμήσει. Και έχουν σπεύσει κατά χιλιάδες να αποκτήσουν τέτοια scooter, σαν αυτά που σας παρουσιάζουμε παρακάτω: τα Honda SH 150i ABS, Peugeot Tweet 150 και SYM Symphony SR 150.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ