net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μείναμε άφωνοι με το φανάρι-αντιγραφή του κράνους του Guy Manuel de Homem Christo!

Μια συνολική άποψης της custom Moto Guzzi

Διαφορετική βαφή για το τεπόζιτο από την άλλη πλευρά!

Η εντυπωσιακή εξάτμιση και η ηχητική κονσόλα που προσθέτει μια ξεχωριστή εμφανισιακή νότα.

Σε στυλ Daft Punk!

Μια μοναδική Moto Guzzi V7, η οποία κατασκευάστηκε με όραμα «να την οδηγεί ένας rockstar» και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έναν εντυπωσιακό προβολέα, αλλά και μια ηχητική κονσόλα αντί για αριστερό πίσω πάνελ!

 
Με πλατφόρμα μια Moto Guzzi V7, οι custom builders «Emporio Elaborazioni Meccaniche» δημιούργησαν ένα έργο τέχνης, το οποίο έκανε εμφάνιση στην ιταλική τηλεοπτική εκπομπή-διαγωνισμό «Lord of the bikes». Με ένα budget στα 4.000 ευρώ και 15 μέρες περιθώριο (το οποίο χαρακτηρίζεται ελάχιστο για ένα τέτοιο εγχείρημα), η ομάδα των κατασκευαστών έπρεπε να δημιουργήσει «μια μοτοσικλέτα για έναν rockstar» προκειμένου να συμμετέχει στον τηλεοπτικό διαγωνισμό! 

Η πίεση ήταν μεγάλη και οι builders είχαν συνέχεια κάμερες και τηλεοπτικό προσωπικό να τριγυρνά ανάμεσά τους. Ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και αναμφίβολα εντυπωσιακό. 

Οι builders αποφάσισαν να φτιάξουν μια μοτοσικλέτα με θεματολογία Daft Punk. Με την κεντρική ιδέα να περιστρέφεται γύρω από τον «ηλεκτρισμό» της μουσικής του συγκροτήματος, οι κατασκευαστές έβαψαν έναν κεραυνό στο τεπόζιτο της μοτοσικλέτας, ενώ τοποθέτησαν ένα απίστευτο φανάρι εμπρός, το οποίο είναι πιστή αντιγραφή του κράνους του Guy Manuel de Homem Christo!

Ξεχωρίζει επίσης με την παρουσία της η εξάτμιση, αλλά και… μια κονσόλα ήχου αριστερά, αντί για πίσω πάνελ! Γιατί αυτή η κονσόλα τοποθετήθηκε εκεί; Σύμφωνα με τους κατασκευαστές… κατά τη σχεδίαση, ξέχασαν να αποφασίσουν τι θα μπει εκεί, και έπρεπε να σκεφτούν κάτι πολύ γρήγορα! Η ηχητική κονσόλα είναι μια ακόμα αναφορά στα studio μουσικής και στην παραγωγή μουσικής γενικότερα. 

Η μοτοσικλέτα κέρδισε στο διαγωνισμό και πήρε το πράσινο φως για τον τελικό! Ας τη θαυμάσουμε και εμείς λοιπόν...

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ