net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ο 36χρονος Noyes στάθηκε πολύ άτυχος την Κυριακή στην Aragon.

Με ένα Kawasaki ZX-10R ο Noyes είναι ο περσινός πρωταθλητής της κατηγορίας Superbike στην Ισπανία.

Σε κώμα ο Kenny Noyes

Ο Αμερικανός αναβάτης με θητεία στη Moto2 των GP τραυματίστηκε την Κυριακή σε αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα CEV και με διατηρείται σε τεχνητό κώμα. Οι εκτιμήσεις είναι ευτυχώς θετικές.

 
Το μοιραίο ατύχημα για τον Noyes συνέβη κατά τον γύρο προθέρμανσης του αγώνα για τα Superbikes του ισπανικού πρωταθλήματος CEV στην πίστα Motorland de Aragon. Σε μια άτυχη στιγμή ο αμερικανός συγκρούστηκε με άλλη μοτοσικλέτα και έπεσε με όλη του τη φόρα πάνω σε έναν τοίχο ελαστικών. Το αποτέλεσμα ήταν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δευτερεύουσες βλάβες στο πρόσωπο και τους πνεύμονες.

Αμέσως έγινε αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο της Σαραγόσα, όπου οι γιατροί διέγνωσαν την ύπαρξη ενός θρόμβου στο αίμα του και τον έθεσαν σε τεχνητό κώμα ώσπου αυτός να απορροφηθεί φυσικά από το σώμα του. Η πρόγνωσή τους είναι θετική και ο 36χρονος έχει σοβαρές ελπίδες να αναρρώσει πλήρως από το χτύπημά του.

Ο Noyes είναι Αμερικανός, αλλά έχει ζήσει πάνω από 20 χρόνια στην Ισπανία και έχει αγωνιστεί για μεγάλο μέρος της καριέρας του εκεί. Φέτος αγωνίζεται με την ομάδα Kawasaki Palmeto Racing στην κατηγορία Superbike του εθνικού πρωταθλήματος, όντας ο τρέχων πρωταθλητής του 2014. Πιθανότατα θα τον θυμάστε από τη συμμετοχή του στην κατηγορία Moto2 των GP το 2012, ενώ μια πρόσφατη διεθνής του διάκριση ήταν η τρίτη θέση πίσω από τον Marc Marquez στον αγώνα flat track Superprestigio που έγινε στη Βαρκελώνη στις αρχές του χρόνου. Πατέρας του 36χρονου είναι ο γνωστός δημοσιογράφος Dennis Noyes.

Του ευχόμαστε ταχεία και πλήρη ανάρρωση.

 

???????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ