net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Από αριστερά προς τα δεξιά: Ι. Μπιζιργιάννης, Α. Γεωργαντάς, Α. Τσαρνάς, Χ. Μιλτσακάκης, σε αναμνηστική φωτογραφία από την εκδήλωση τύπου.

…και στην εκδήλωση

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι δημοσιογράφοι και η ομάδα της Husqvarna-Motul βρεθήκαμε σε εστιατόριο της Χαλκίδας, όπου και πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση τύπου. Στην παρουσίαση το παρών έδωσαν η κ. Ίλια Κοντού, Marketing Manager της KTM SEE, ο κ. Κώστας Καλαντζόπουλος αλλά και ο κ. Χρήστος Μιλτσακάκης της Motul.

«Είμαστε πανέτοιμοι για τη νέα χρονιά. Με την αμέριστη υποστήριξη της MOTUL κι έχοντας δύο κορυφαίους αθλητές του motocross, ανυπομονούμε να βρεθούμε στην εκκίνηση του πρώτου αγώνα στις 26 Φεβρουαρίου στα Γιαννιτσά. Γνωρίζουμε ότι ο συναγωνισμός και στις δύο βασικές κατηγορίες του πρωταθλήματος θα είναι έντονος, αλλά δεν πρόκειται να αρκεστούμε σε τίποτα λιγότερο από την ψηλότερη θέση του βάθρου. Έχουμε μία τρομερή ομάδα που αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς με προϋπηρεσία ετών στον χώρο, αλλά και δύο αναβάτες που έχουν αποδείξει τις δυνατότητές τους στις πίστες του Ελληνικού motocross. Τόσο ο Αλέξης Γεωργαντάς όσο και ο Αρης Τσαρνάς έχουν δουλέψει σκληρά τους τελευταίους μήνες και είναι έτοιμοι για την σεζόν που ξεκινά. Με επτά αγωνιστικές διοργανώσεις μέσα σε πέντε μήνες το φετινό πρωτάθλημα θα είναι απαιτητικό. Όλα τα μέλη της Husqvarna MOTUL MX Team θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φέρουμε την ομάδα στην κορυφή.» δήλωσε ο Ι. Μπιζιργιάννης, team manager της Husqvarna Motul.

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ