net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι δύο αναβάτες της Husqvarna-Motul MX Team στις μοτοσυκλέτες τους, μπροστά στο φορτηγάκι της ομάδας.

Στιγμιότυπα από την δράση στην πίστα ΜΧ της Χαλκίδας.

Στιγμιότυπα από την δράση στην πίστα ΜΧ της Χαλκίδας.

Στιγμιότυπα από την δράση στην πίστα ΜΧ της Χαλκίδας.

Παρουσίαση: Husqvarna-Motul MX Team

Με στόχο τα βάθρα! Αυτή ακριβώς ήταν η δήλωση των ιθυνόντων της Husqvarna, στην επίσημη παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας της εταιρείας για το ελληνικό πρωτάθλημα ΜΧ, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας με την Motul.

 
Για τους λάτρεις των αγώνων χώματος, το όνομα της Husqvarna δεν χρειάζεται συστάσεις. Η ιστορική Σουηδική εταιρεία, η οποία μάλιστα είναι μία από τις πρώτες που κατασκεύασαν μοτοσυκλέτες παγκοσμίως στις αρχές του 20ού αιώνα, είναι συνυφασμένη με τους αγώνες και τις χωμάτινες πίστες. Επί δεκαετίες, οι αγωνιστικές επιτυχίες της Husqvarna στολίζουν την αγωνιστική της ιστορία, με ομάδες ανά τον κόσμο να κατακτούν το ένα βάθρο μετά το άλλο. Ακριβώς αυτό φιλοδοξεί να πετύχει και η νεοσύστατη ομάδα Husqvarna-Motul MX Team, που εισέρχεται δυναμικά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross –τίποτα λιγότερο από την υψηλότερη θέση του βάθρου σε όλους τους αγώνες.

Το Σαββατοκύριακο 28-29 Ιανουαρίου, η ομάδα βρέθηκε στην Χαλκίδα και στην πίστα Motocross της πόλης, για να προπονηθεί αλλά και να παρουσιαστεί επίσημα στον ειδικό τύπο, μέσω της ειδικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε για το σκοπό. Το Moto Τρίτη βρέθηκε εκεί, δηλώνοντας το παρών τόσο στο event όσο και στην πίστα, παρακολουθώντας την προπόνηση της ομάδας.
 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ