net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Επέκταση Υφιστάμενων Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων Μακράς Διάρκειας στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών στον Κόμβο Ξυλοκάστρου.

Ολυμπία Οδός: κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Από χθες, 15/10/2014, οι υφιστάμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διάρκειας επί της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου-Πατρών, στην περιοχή του κόμβου Ξυλοκάστρου, επεκτάθηκαν σε μήκος, ενώ θα διαρκέσουν έως 26/3/2015.

 
Οι ρυθμίσεις στην Ολυμπία Οδό εκτείνονται πλέον, από τη Χ.Θ. 118,500 έως τη Χ.Θ. 122,100, ενώ θα διαρκέσουν από 15.10.2014 έως 26.03.2015. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το μήκος της ρύθμισης θα διεξάγεται σε μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση πλάτους 3,25 μ., ενώ κατά τις περιόδους υψηλού κυκλοφοριακού φόρτου θα δίδονται δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση αιχμής.

Οι ανωτέρω επεκτάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (OLYMPIA JV μέλος της Κ/Ξ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ