net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Alex de Angelis που πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια.

Όλα καλά με Alex de Angelis, επιστρέφει σπίτι

Το ατύχημα του Alex de Angelis στην Ιαπωνία ήταν τόσο τρομακτικό, όσο και επικίνδυνο για την υγεία του. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά για τον Ιταλό, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του μετά από 20 μέρες νοσηλείας.

 
Ο αναβάτης της Ioda Racing από το San Marino είχε τραυματιστεί σοβαρότατα σε σπονδυλική στήλη, πλευρά και κεφάλι κατά τις δοκιμές του Ιαπωνικού GP στο Motegi μετά από ένα βίαιο highside που τον έστειλε πάνω στη μπαριέρα.
Αφού πέρασε πάνω από δύο εβδομάδες σε νοσοκομείο του Τόκυο, του επετράπη να ταξιδέψει για Ιταλία, όπου και νοσηλεύτηκε για μερικές ακόμη μέρες σε νοσοκομείο της ιδιαίτερης πατρίδας του. Αφού εξετάστηκε και εκεί από τους προσωπικούς του γιατρούς, πήρε τελικά το πολυπήθητο εξιτήριο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ακόμη δεν είναι εντελώς καλά, ωστόσο η θεραπεία του πλέον μπορεί να επιτευχθεί και από το σπίτι. Προς το παρόν φυσικά η κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα απαγορεύεται διά ροπάλου, κυρίως εξ αιτίας του τραυματισμού στην σπονδυλική στήλη που ήταν και ο σοβαρότερος.

Το αγωνιστικό του μέλλον είναι τουλάχιστον άγνωστο, αν όχι νεφελώδες, δεδομένου ότι θα χρειαστούν λογικά μερικοί ακόμη μήνες μέχρι να πάρει το ΟΚ από τους γιατρούς να ξανακαβαλήσει μοτοσυκλέτα.

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ