Σετ καθαρισμού και προστασίας μοτοσυκλέτας Muc-Off Duo Care Kit

Ολοκληρωμένο σετ της κορυφαίας του είδους Muc-Off για τον καθαρισμό και την προστασία της μοτοσυκλέτας.

Τιμή: 23 ευρώ

Το Muc-Off Motorcycle Care Duo Kit καλύπτει τα στάδια 1 και 2 στο σύστημα καθαρισμού της Muc-Off. Το βραβευμένο καθαριστικό Nano Tech Motorcycle Cleaner απομακρύνει γρήγορα και με ασφάλεια τη βρομιά, τη λάσπη και το γράσο, χωρίς την ανάγκη για οξέα ή επικίνδυνες χημικές ουσίες. Η μοναδική μας φόρμουλα είναι επίσης 100% βιοδιασπώμενη, ώστε να είναι ασφαλής για τη μοτοσυκλέτα σας και το περιβάλλον.

Αφού καθαρίσετε τη μοτοσικλέτα σας με το Nano Tech Motocycle Cleaner, είναι καιρός να προσθέσετε κάποια προστασία. Το Muc-Off Motorcycle Protectant είναι το απόλυτο απωθητικό νερού μετά τη πλύση. Όχι μόνο απαλλάσσει από την υγρασία, αλλά αφήνει επίσης ένα μη κολλώδες στρώμα προστατευτικού PTFE για την πρόληψη της σκουριάς και της διάβρωσης. Έτσι κάνει παιχνιδάκι τον μελλοντικό καθαρισμό και συντήρηση.
 

Το Muc-Off Motorcycle Protectant είναι το απόλυτο απωθητικό νερού μετά τη πλύση. Όχι μόνο απαλλάσσει από την υγρασία, αλλά αφήνει επίσης ένα μη κολλώδες στρώμα προστατευτικού PTFE για την πρόληψη της σκουριάς και της διάβρωσης.

Χαρακτηριστικά
• Περιέχει βραβευμένο καθαριστικό μοτοσικλετών Nano Tech
• Περιέχει Προστατευτικό Μοτοσικλέτας, Premium Formula PTFE

Moto Togelos
Λιοσίων 284 & Κουρτίδου 2 , 10445, Αθήνα

Ρωτήστε περισσότερα