net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένα Moto Guzzi V7 bobber; Γιατί όχι.

Με τον πιο λεπτό τροχό, αυτό το V7 εμφανώς βάζει στο μάτι το Sportster.

Αυτό είναι το νέο ρεζερβουάρ που φορούν οι δύο δοκιμαζόμενες μοτοσυκλέτες.

Το πίσω μέρος είναι παρόμοιο με τα γνωστά μας V7, έχοντας ολόιδιο φανάρι, περίπου ίδιο φτερό και τα φλας με τη βάση της πινακίδας κατεβασμένα πιο χαμηλά.

Η έκδοση με το χοντρό λάστιχο μπροστά μας αρέσει λίγο περισσότερο.

Σε αυτήν την έκδοση το πίσω φανάρι είναι άβαφο.

Νέα Moto Guzzi V7 προ των πυλών

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε δύο νέες εκδόσεις του Moto Guzzi V7 υπό δοκιμή στην Ιταλία. Δίχως άλλες διαθέσιμες πληροφορίες, σε πρώτη φάση διακρίνουμε μια διάθεση για την αγορά των ΗΠΑ.

 
Οι μοτοσυκλέτες που φωτογραφήθηκαν από τον επίδοξο paparazzo μας δείχνουν δύο νέες εκδόσεις του V7 στις οποίες κυριαρχεί μια νέα θέση οδήγησης, με τη σέλα πιο χαμηλά και τα πόδια πιο μπροστά - τουλάχιστον αυτό διακρίνουμε οπτικώς. Στη μία χρησιμοποιείται αρκετά πιο φαρδύς μπροστινός τροχός σε σχέση με την άλλη, ενώ και οι δύο διακρίνονται από ένα νέας σχεδίασης ρεζερβουάρ καυσίμου, μικρότερο από το γνωστό μας και πιο γωνιώδες.
Αμφότερες μοιάζουν να βασίζονται στην έκδοση V7 II Stone, έχουν αισθητήρες ABS και φορούν χυτές ζάντες που - ειδικά στην περίπτωση του μοντέλου με τα πιο φαρδιά λάστιχα - θυμίζουν έντονα την California 1400 Audace.

Επίσης προσέχουμε τις εξατμίσεις, με τη μοτοσυκλέτα που φορά τα χοντρά λάστιχα να έχει μια κατά βάση μαύρη εξάτμιση, ενώ η άλλη μια κλασική ανοξείδωτη. Και στις δύο περιπτώσεις το σχέδιο των εξατμίσεων είναι κωνικό, διαφορετικό από το υπάρχον.

Ελλείψει πληροφοριών ας περιοριστούμε στα παραπάνω που ο καθένας μπορεί να δει από τις φωτογραφίες. Είναι μάλλον προφανές πως ο στόχος αυτών των μοντέλων είναι η custom αγορά (με το βλέμμα στραμμένο στις ΗΠΑ), καθώς φαίνονται να ακολουθούν την αισθητική του Harley-Davidson Sportster. Ελπίζουμε να έρχονται για να προστεθούν στην υπάρχουσα γκάμα των V7 II και όχι προς αντικατάστασή τους.

Πηγή: Motorcycle.com

 

MOTO GUZZI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ