net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Κάντε Like στη σελίδα του Moto-Τρίτη στο Facebook και κερδίστε μία από τις 5 προσκλήσεις για την πρεμιέρα του 'On Any Sunday: The Next Chapter'.

Η ταινία 'On Any Sunday: The Next Chapter' κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου στις 21:00 στο σινεμά Ατλαντίς, στη Δάφνη.

Το καστ περιλαμβάνει γνωστούς αγωνιζόμενους, όπως τους Robbie Maddison, Marc Marquez, Ashley Fiolek, Travis Pastrana, Kenny Roberts, Dani Pedrosa, κ.α.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει εμπειρίες που ποικίλλουν, από μια τυπική μέρα οδήγησης με φίλους, μέχρι εξερεύνηση των ανθρώπινων ορίων, από πρωταθλητές αγώνων.

Μεγάλος διαγωνισμός Moto-Τρίτη & Red Bull

Κάντε like στη σελίδα του Moto-Τρίτη στο facebook και κερδίστε μία από πέντε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της θεαματικής ταινίας για την κουλτούρα της μοτοσικλέτας 'On Any Sunday: The Next Chapter'!

 
Η ταινία 'On Any Sunday: The Next Chapter' κάνει ευρωπαϊκή πρεμιέρα τη Δευτέρα, 16 Μαρτίου στις 21:00 στο σινεμά Ατλαντίς, στη Δάφνη, με επίσημους προσκεκλημένους τον σκηνοθέτη Dana Brown και τον σπουδαίο αναβάτη του freestyle motocross, Robbie Maddison, γνωστό στο ελληνικό κοινό από το άλμα του στον Ισθμό της Κορίνθου και ένα εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας!

Το Moto-Τρίτη και η Red Bull χαρίζουν πέντε προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας στην Αθήνα, με μόνη προϋπόθεση να κάνετε like ΕΔΩ στη σελίδα του Moto-Τρίτη στο facebook.

Το 'On Any Sunday: The Next Chapter' είναι μια εξερεύνηση για τον ενθουσιασμό, το πάθος, και τη ζωή στο συναρπαστικό κόσμο της μοτοσυκλέτας. Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει εμπειρίες που ποικίλλουν, από μια τυπική μέρα οδηγώντας με φίλους, μέχρι εξερεύνηση του ανθρώπινου θριάμβου ξεπερνώντας το φόβο, καθώς επίσης και σπάνιες συναντήσεις που συμβαίνουν μια φορά στη ζωή κάποιου. Μια στιγμή οδήγησης μοτοσικλέτας.

Το 1971, στο 'On Any Sunday' διαδραμάτισε ένα σπουδαίο ρόλο στην ιστορία της μοτοσυκλέτας με πρωταγωνιστή τον Steve McQueen. Ξεπέρασε και τον αθλητισμό για να φτάσει στο ευρύ κοινό μέσα από ένα πλούσιο cast και μια ποικιλία δυνατών ιστοριών. Το 'On Any Sunday: The Next Chapter' θα συνεχίσει την οικογενειακή παράδοση και επίσης, θα δώσει τη σκυτάλη στην επόμενη γενιά. Πολλά έχουν συμβεί τα τελευταία 40 χρόνια, αλλά το πάθος για οδήγηση είναι διαχρονικό και συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Για συμμετοχή στην κλήρωση, κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ