net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Αυτή είναι η Midalu V6 και είναι αρκούντως υποβλητική!

Η κτηνώδης Τσεχικής κατασκευής Midalu με κινητήρα V6 2,5 λίτρων!

Μια κατασκευή που «εξίταρε» όσους βρέθηκαν στην Intermot με τον τερατώδη V6 κινητήρα της αλλά και την εξωπραγματική τιμή της!

 
Βαρεθήκατε την...Suzuki Hayabusa ή την Kawasaki ZX-14R; Θέλετε μια μοτοσυκλέτα με… ακόμη περισσότερη ροπή και ακόμα μεγαλύτερο κυβισμό; Η Midalu, μια Τσέχικη οικογενειακή επιχείρηση, έχει την λύση για εσάς!
 
Πρόκειται για το τερατώδες μοντέλο της φωτογραφίας, το οποίο παρουσιάστηκε και στην Intermot, την προηγούμενη βδομάδα! Ο κινητήρας της είναι μια V6 μονάδα, με κυβισμό 2,5 λίτρων και απόδοση που ξεπερνά τους 240 ίππους!

Η μοτοσυκλέτα είναι εξοπλισμένη με κορυφαία περιφερειακά-δείτε το ψαλίδι αλουμινίου, τις αναρτήσεις Ohlins εμπρός και πισω, τα εμπρός φρένα Brembo αλλά και το πλαίσιο-χωροδικτύωμα. Το βάρος της μοτοσυκλέτας ξεπερνά τα 270 κιλά.

Ο Lubos Felgr, ιδιοκτήτης της Midalu, δηλώνει για την μοτοσυκλέτα: «Η μοτοσυκλέτα αναπτύσσεται τα τελευταία 11 χρόνια, καθώς είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Το πλαίσιο, το ψαλίδι, ο κινητήρας και τα περισσότερα τμήματα της μοτοσυκλέτας κατασκευάζονται από εμάς. Τώρα θα δεχτούμε τις πρώτες παραγγελίες»

Πόσο όμως θα κοστίζει το μοντέλο; Η τιμή του, για όποιον αρκετά… θαρραλέο επιθυμεί να το αποκτήσει, θα ανέρχεται στις 120.000 ευρώ! 
 

 

?????????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ