net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μήπως είστε ένας από τους 3 πιο...εκνευρισμένους οδηγούς μοτοσυκλέτας;

Μάρκα μοτό και...νεύρα!

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα που έγινε στην Αγγλία συνδέει την μάρκα μοτοσυκλέτας που οδηγεί κάποιος αναβάτης, με το πόσο επιρρεπής είναι αυτός σε σκηνικά θυμού στο δρόμο!

 
Τι μάρκα μοτοσυκλέτα οδηγείς; Χμμμ...Για να δω πόσο "θυμωμένος" αναβάτης είσαι! Πάνω κάτω, αυτό είναι το αποτέλεσμα από μια έρευνα, την οποία πραγματοποίησε ένας αντιπρόσωπος Harley-Davidson, στο Leeds της Αγγλίας! 

Συγκεκριμένα, ένα δείγμα 1.000 μοτοσυκλετιστών υποβλήθηκε σε ερωτήσεις σχετικά με καταστάσεις που προκαλούν θυμό στο δρόμο, με την μορφή βαθμολόγησης του θυμού που θα ένιωθαν, αν βρίσκονταν αντιμέτωποι με κάποιες καταστάσεις π.χ. οδηγός να ασχολείται με το κινητό του. 

Τα αποτελέσματα της έρευνας ήταν...αρκετά ενδιαφέροντα, καθώς έδειξε ότι οι πλέον...θυμωμένοι αναβάτες είναι όσοι οδηγούν Suzuki, οι οποίοι σημείωσαν επίδοση "θυμού κατά μέσο όρο" στο 71%! 

Δεύτεροι στην λίστα ακολουθούν οι αναβάτες Harley-Davidson με 68,7% και τρίτοι οι χρήστες Triumph, με 67%. 

Η έρευνα έδειξε ότι η κύρια αιτία που προκαλεί εκνευρισμό στους μοτοσυκλετιστές είναι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο (μα φυσικά...), ενώ ακολουθείται από το "να μη βλέπουν οι οδηγοί, τους αναβάτες" και "να τους κόβουν στο δρόμο"! 

 

COOL NEWS - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ