net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Διαμάζη μεταξύ του Ελβετού αναβάτη και της ομάδας του!

Ξεκρέμαστος ο Aegerter!

H CarXpert Interwitten εκδίωξε τον νεαρό Ελβετό αναβάτη, επειδή αυτός υπέγραψε με την Leopard Racing για την...επόμενη σεζόν!

 
Μια ενδιαφέρουσα είδηση που έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, αφού πρόκειται για ένα κάπως...κωμικοτραγικό σκηνικό. Η ομάδα του νεαρού Ελβετού Dominique Aegerter, τον έθεσε σε διαθεσιμότητα σπάζοντας το συμβόλαιό τους, μετά την είδηση ότι ο Aegerter υπέγραψε στην Leopard Racing…για του χρόνου! Αναβάτης και ομάδα βρίσκονται σε διαμάχη αυτή τη στιγμή.
   
Συγκεκριμένα, η ομάδα δήλωσε: «Αποφασίσαμε να μην εμπλακούμε σε περαιτέρω αγώνες με τον Dominique Aegerter για το υπόλοιπο της σεζόν. Η απόφαση πάρθηκε μετά την υπογραφή του Dominique με άλλη ομάδα για την σεζόν του 2017, παρά το γεγονός ότι είχε επιτευχθεί συμφωνία με την ομάδα μας λίγες μέρες νωρίτερα»
 
Ωστόσο, ο Ελβετός ισχυρίζεται ότι η αποβολή του είναι μια «ακατανόητη κίνηση», λέγοντας μάλιστα ότι είχε έρθει μόνο σε προφορική συμφωνία με την ομάδα, για του χρόνου, και τίποτα παραπάνω! Δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνω την αντίδραση της ομάδας και μου είναι πολύ δύσκολο να την αποδεχτώ. Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος. Κατά την γνώμη μου, δεν έκανα κάποιο λάθος υπογράφοντας με άλλη ομάδα για την επόμενη σεζόν! Αυτό το νέο συμβόλαιο έχει όλα τα προαπαιτούμενα που ζητάω. Εκτός αυτού, έχω ένα ισχύον συμβόλαιο με την τωρινή μου ομάδα, το οποίο θα ήθελα να ολοκληρώσω και πάντα προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό μου στους τελευταίους αγώνες. Είναι ένα τέλος που δεν αρμόζει καθόλου σε αυτή την συνεργασία»

Γιατί όμως, τόση ένταση; Γενικότερα, λέγεται ότι ο Ελβετός αναβάτης είχε δεχθεί μεγάλη πίεση από την ομάδα για καλύτερα αποτελέσματα, με αποτέλεσμα να τον ωθήσει στην αναζήτηση άλλης επαγγελματικής στέγης...
 

 

MOTOGP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ