net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δώσε Muscle Bike στο λαό! Η Polaris δείχνει να κατευθύνετ τη Victory σε δυναμικές νέες μοτοσικλέτες που πολύ θέλουμε να δούμε και στην παραγωγή.

Κάτι ετοιμάζει για το 2016 η Victory

Η Victory, που μαζί με την Indian ανήκει στην Polaris, ανέβασε ένα δυναμικό βίντεο στις 28 Ιουλίου 2015, δημιουργώντας υποψίες και ελπίδες ότι μέσα στο 2016 θα δούμε την είσοδο της εταιρείας σε νέες κατηγορίες.

 
Το 2015 ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για την Victory, καθώς από ότι φαίνεται η Polaris -που κινεί τα νήματα- την προορίζει για μεγάλους σκοπούς, και συγκεκριμένα για να αναδειχθεί στο άμεσο μέλλον ως η πλέον sport αμερικάνικη μπράντα.
Στο βίντεο μεταξύ άλλων βλέπουμε το γνωστό Project 156, με το οποίο η Victory συμμετείχε στον αγώνα ανάβασης του Pikes Peak το 2015, αλλά και τις ηλεκτρικές μοτοσικλέτες (που προήλθαν από την εξαγορά της Brammo) με τις οποίες η εταιρεία συμμετείχε στο Isle of Man TT. Εδώ βλέπουμε και μοτοσικλέτες της εταιρείας σε αγώνες dragster, αλλά και τα παντιλίκια με βελτιωμένες baggers (με προσθήκη turbo παρακαλώ) μοτοσικλέτες που έκαναν οι Αμερικανοί Stunt-Riders Tony Carbajal και Joe Vertical. 

Στη λιτή περιγραφή του βίντεο, αναγράφεται και το "watch us prove performance in 2016", δηλαδή "δείτε μας να αποδεικνύουμε τις επιδόσεις μας το 2016", αφήνοντας μας με ελπίδες. Λέτε να δούμε κάποιο Muscle Bike / Streetfighter βασισμένο στο 156, να περνάει στην παραγωγή; Κάποιο νέο ηλεκτρικό; Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις επόμενες κινήσεις της εταιρείας. 

Update: Μόλις είδαμε το Line-up της εταιρείας για το 2016, και δυστυχώς, πέρα την προσθήκη ηλεκτρικών μοντέλων, για την ώρα δεν είχαμε άλλες εκπλήξεις. Ας δούμε μήπως αλλάξει κάτι ΜΕΣΑ στο 2016.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ