net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ιδού το νέο Suzuki GSX-S 750!

Ιδού το νέο Suzuki GSX-S 750!

Ιδού το νέο Suzuki GSX-S 750!

Intermot: Suzuki GSX-S750

H Suzuki παρουσίασε την νέα naked μοτοσυκλέτα της στα 750 κυβικά, η οποία αποτελεί μια μικρότερου κυβισμού πρόταση στην κατηγορία, από το GSX-S1000.

 
Ανάμεσα στην πληθώρα μοντέλων της Suzuki για την Intermot, παρουσιάστηκε και η νέα naked μοτοσυκλέτα που ακούει στο όνομα GSX-S750. Το μοντέλο αποτελεί μία μικρότερου κυβισμού πρόταση από την Suzuki στην κατηγορία.
 
Η νέα GSX-S750 θα φέρει κινητήρα 4 κυλίνδρων, ο οποίος είναι βασισμένος στο μοτέρ του supersport GSX-R750. Η εταιρεία δεν δημοσιεύει κάποια τιμή ισχύος, αλλά δηλώνει ότι μειώσεις στις απώλειες ενέργειας του κινητήρα από την άντληση (εισαγωγή-εξαγωγή) δίνουν 8 ίππους παραπάνω.

Η μοτοσυκλέτα θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα traction control, το οποίο μπορεί να απενεργοποιηθεί, ενώ διαθέτει και 3 επίπεδα μεταξύ των οποίων μπορεί να επιλέξει ο αναβάτης.

Το εμπρός ανεστραμμένο πιρούνι των 41 χιλιοστών προέρχεται από την Kayaba και είναι ρυθμιζόμενο ως προς την προφόρτιση, κάτι που ισχύει και για το πίσω αμορτισέρ. Στα φρένα εμπρός θα συναντήσουμε δίσκους 310 χιλιοστών, οι οποίοι συνεργάζονται με ακτινικές δαγκάνες από την Nissin και σύστημα ABS στον βασικό εξοπλισμό. 
 

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ