net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Horex που ελπίζει να βρει άμεσα κεφάλαια ώστε να συνεχίσει να υπάρχει.

Horex: Οδεύει προς χρεοκοπία;

Αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της κατέθεσε η Horex που οδεύει προς τη χρεοκοπία αν δεν βρει τα απαραίτητα κεφάλαια μέσα στους επόμενους μήνες ώστε να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση.

 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Visordown, η Horex κατέθεσε τη σχετική αίτηση στο δικαστήριο του Augsburg, αν και από την ίδια τη Horex δεν υπάρχει μέχρι στιγμής σχετική ανακοίνωση. Σύμφωνα και με άλλες πηγές από το Διαδίκτυο η Horex αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, τα οποία προς το παρόν δεν είναι τόσο σοβαρά αφού η παραγωγή των μοντέλων της συνεχίζεται κανονικά, ενώ το ίδιο γίνεται και με τις πληρωμές του προσωπικού της. 

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί είναι ότι οι εξακύλινδρες μοτοσικλέτες τους δεν πωλούνται με το ρυθμό που χρειάζεται ώστε η Horex να είναι βιώσιμη και στο μέλλον. Για αυτό μάλλον ευθύνονται και οι συνεχόμενες αναβολές της έναρξης παραγωγής της VR6 που μπορεί να οδήγησαν αρκετούς αγοραστές στο να χάσουν το ενδιαφέρον τους για μια ξεχωριστή μοτοσικλέτα που δεν είναι και τόσο ακριβή για τα χαρακτηριστικά της.

Η αναβίωση του ονόματος της Horex ξεκίνησε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια και ύστερα από μισό σχεδόν αιώνα σιγής. Η εταιρία ήθελε αρχικά να περάσει στην παραγωγή και μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση του 6κύλινδρου μοτέρ της, με την πολύ μικρή περιεχόμενη γωνία (15 μοίρες) και τους τρεις εκκεντροφόρους επικεφαλής, κάτι που δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ