net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο scooter Honda Cliq

Το νέο scooter Honda Cliq

Honda Cliq

H Honda παρουσίασε το νέο scooter, Honda Cliq 110 κ.εκ, που εντάσσεται στην τρέχουσα σειρά των αυτόματων scooter της εταιρείας. Το μοντέλο είναι ιδανικό για το κυκλοφοριακό χάος μιας μεγαλούπολης.

 
Το Honda Cliq έχει σχεδιαστεί τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Παρουσιάζεται σε μια επιλογή 5 χρωμάτων: Patriotic Red με White, Black, Moroccan Blue με White και Orcus Grey. Το μοντέλο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά την άνεση, την ασφάλεια και την ευκολία στις μετακινήσεις.

Ο κινητήρας του είναι Honda Eco Technology, χωρητικότητας 110 κ.εκ. κι αποδίδει 8 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. και 0.91 κιλά ροπής στις 5.500 σ.α.λ. Με το βάρος του να είναι 102 κιλά, το Honda Cliq έχει πολύ καλή αναλογία κιλού ανά ίππο. Διαθέτει, επίσης, ένα ντεπόζιτο, χωρητικότητας 3.5 λίτρων και υπόσχεται μέγιστη ταχύτητα 85 χλμ/ώρα.

Το scooter χαρακτηρίζεται από την ευελιξία και την άνεση, καθώς παρέχει μεγάλο, φαρδύ δάπεδο και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα. Τα χαρακτηριστικά του μοντέλου συμπληρώνονται και από την υποδοχή για φόρτιση κινητού τηλεφώνου, τα tubeless ελαστικά, αυξημένη δυνατότητες φορτίου μετακίνησης και μια σειρά από προαιρετικά εξαρτήματα, όπως ζελατίνα και κάλυμμα δαπέδου.

Από την άποψη της ασφάλειας, το Honda Cliq κατανέμει αναλογικά τη δύναμη πέδησης μεταξύ των εμπρός και πίσω τροχών. Η μειωμένη απόσταση φρεναρίσματος και η βελτιωμένη ισορροπία αποτελούν, επίσης, μέρος της τεχνολογίας της Honda, που οδηγεί σε μεγαλύτερη οδηγική αυτοπεποίθηση. Οι τροχοί είναι εξοπλισμένοι με ταμπούρα φρένων 30 χλστ., ενώ το ύψος της σέλας μειώνεται, καθιστώντας τους ελιγμούς -σε κυκλοφοριακή συμφόρηση- πολύ πιο εύκολους. Η τιμή αγοράς στην Ινδία είναι 590 ευρώ.
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ