Εργονομία - Ανεση
Εργονομία - Ανεση
Εργονομία - Ανεση
Εργονομία - Ανεση
Εργονομία - Ανεση
Εργονομία - Ανεση
  • Εργονομία - Ανεση
  • Εργονομία - Ανεση
  • Εργονομία - Ανεση
  • Εργονομία - Ανεση
  • Εργονομία - Ανεση
  • Εργονομία - Ανεση

Εργονομία - Ανεση

Εξοπλισμένη στο ζενίθ, η Honda Africa 1100 είναι έτοιμη να προσφέρει μια μοναδική περιπέτεια στον αναβάτη της. Η άριστη εργονομία  δεν συνιστά δημοσιογραφική υπερβολή, αλλά περιγράφει με ακρίβεια  αυτό που εισπράττεις όταν βρεθείς πίσω από το τιμόνι της. Η σέλα με ύψος στα 850χιλιοστά (διαθέτει και ρύθμιση στα 870mm) έχει μεγάλο μήκος, σωστό πλάτος και “ενώνεται” πολύ γλυκά με το ρεζερβουάρ. Το τελευταίο διαθέτει εσοχές στα πλαϊνά του και επιτρέπει στον αναβάτη να μετακινείται απρόσκοπτα μπρος-πίσω σε όρθια στάση, με τα γόνατά του να μη βρίσκουν κανένα εμπόδιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Η εύκολη πρόσβαση του αναβάτη στη σέλα, μεγαλώνει την ευχρηστία και ικανοποιεί σε άνεση παρά το μέτριο γέμισμα της σε αφρώδες υλικό. Μεγάλο και το κομμάτι που αναλογεί στον συνεπιβάτη, ο οποίος στηρίζεται σε ευμεγέθεις χειρολαβές που εκτείνονται μέχρι την αλουμινένια πίσω σχάρα, η οποία αποτελεί νέα προσθήκη στο στάνταρ εξοπλισμό, για άμεση τοποθέτηση top box. Μια έγχρωμη TFT οθόνη αφής 6,5 ιντσών με αυτόματη φωτεινότητα, αποτελεί το επίκεντρο την πληροφόρησης για όλες τις παραμέτρους της μοτοσυκλέτας, ενώ παρέχει δυνατότητα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth με smartphone συσκευές Android και Apple.

Αυτό συνεπάγεται διαχείριση μουσικής, κλήσεων, πλοήγησης καθώς και χρήση όλων των διαθέσιμων εφαρμογών, εύκολα και με ασφάλεια. Στο κάτω μέρος μια μικρότερη οθόνη ενημερώνει ψηφιακά τον οδηγό με βασικές πληροφορίες όπως ταχύτητα, χιλιομετρητής και σχέση κιβωτίου, όταν στη μεγάλη οθόνη τρέχει κάποια ανοιχτή εφαρμογή. Η μετάβαση στο μενού ρυθμίσεων γίνεται είτε μέσω αφής (ακόμα και με γάντια) είτε από τους διακόπτες στο αριστερό μέρος του τιμονιού, όμως χρειάζεται ορισμένο χρόνο μέχρι να εξοικειωθείς απόλυτα μαζί τους.
 

Σελίδα 1Honda CRF1100 Africa Twin Adventure SP - Test
Σελίδα 2Σχεδίαση – Ποιότητα κατασκευής
Σελίδα 3Εργονομία - Ανεση
Σελίδα 4Κινητήρας
Σελίδα 5Πλαίσιο – Αναρτήσεις - Φρένα
Σελίδα 6Στο δρόμο
Σελίδα 7Συμπέρασμα
Σελίδα 8Τεχνικά χαρακτηριστικά

HONDA: Δείτε τι προσφορές ισχύουν!