net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί στα περίπτερα!

EICMA 2014: Χορταστικό αφιέρωμα με τα νέα αστέρια που είδαμε στην έκθεση στο Μιλάνο.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Honda CBR 300R

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Vespa GTS Super 300 i.e. ABS/ASR

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: GOVECS GO! S3.4

Η επιστροφή της μεγάλης μοτοσικλέτας!

Ένα mega αφιέρωμα 33 σελίδων στην EICMA, τρεις νέες πρώτες δοκιμές, νέα από τον ελληνικό και διεθνή χώρο και πολλά ακόμη περιλαμβάνονται στο νέο τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

 
EICMA 2014
Η φετινή EICMA, που γιόρτασε φέτος έναν αιώνα ζωής, ήταν η πιο παραγωγική των τελευταίων ετών όσον αφορά στις μοτοσικλέτες μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Μοτοσικλέτες που μας είχαν λείψει τα προηγούμενα χρόνια και έρχονται πλέον πιο δυνατές αλλά και πιο προηγμένες από ποτέ. Για αυτό το λόγο ετοιμάσαμε για εσάς ένα χορταστικό αφιέρωμα 33 σελίδων, για να μάθετε όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για όλα τα μεγάλα αστέρια της ιταλικής έκθεσης.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Vespa GTS Super 300 i.e. ABS/ASR
Η μεγάλη Vespa των 300 κ.εκ. ανανεώθηκε στα σημεία, έκανε άλμα στην ασφάλεια και απέκτησε προηγμένο σύστημα ABS αλλά και ASR σύστημα ελέγχου πρόσφυσης του πίσω τροχού. Με μικρές αισθητικές αλλαγές και νέα χρώματα, η έκδοση Super της Vespa GTS 300 i.e. παραμένει διαχρονική όσο ποτέ, θυμίζοντας μας ξανά τι εστί κορυφαία ευελιξία στα scooter μεσαίου κυβισμού.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: Honda CBR 300R
Το μικρό CBR μεγάλωσε! Με νέο φέρινγκ, εμπνευσμένο από το CBR 1000RR και περισσότερα κυβικά για τον σύγχρονο υγρόψυκτο κινητήρα του, το CBR 300R παρουσιάζεται πιο sport σε εμφάνιση, και πιο δυνατό από ποτέ, διατηρώντας παράλληλα όλα τα φιλικά και χρηστικά στοιχεία του 250, προσθέτοντας και ABS στο στάνταρ εξοπλισμό του. Μια μοτοσικλέτα που απευθύνεται τόσο στους νέους αναβάτες όσο και σε εκείνους που θέλουν να κινούνται καθημερινά με την ενεργητική ασφάλεια που μόνο μια σωστά στημένη μοτοσικλέτα μπορεί να προσφέρει.

Δοκιμάζουμε Πρώτοι: GOVECS GO! S3.4
Το μικροκαμωμένο ηλεκτρικό scooter της GOVECS αποτελεί μια από τις πλέον αποτελεσματικές και πράσινες λύσεις για να κινείστε καθημερινά στο κέντρο της πόλης. Δοκιμάζουμε πρώτοι την έκδοση S3.4 με το δυνατό ηλεκτρικό μοτέρ του να μας προσφέρει απίστευτες στιγμές ησυχίας, μεγάλη τελική, ικανοποιητική αυτονομία, και οικονομία σε καθημερινή βάση που δεν μπορεί να συγκριθεί με δίκυκλα με μοτέρ εσωτερικής καύσης.

Το ένθετο Adventure & Touring έχει τη δική του ξεχωριστή θέση στο νέο τεύχος με πληροφορίες για τα οργανωμένα ταξίδια περιπέτειας. Σε αυτό το τεύχος το τρίτο μέρος του Transhellenic Expedition. Η περιπέτεια συνεχίζεται από τον Γοργοπόταμο έξω από τη Λαμία ως την Μανδρινή στην ορεινή Ναυπακτία.

Από το νέο τεύχος του Moto Τρίτη δεν λείπουν φυσικά ούτε και τα τελευταία δίτροχα νέα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις από τον χώρο των αγώνων.

Επίσης, στη νέα ενότητα Δίκυκλο και Ηλεκτροκίνηση θα βρείτε, πληροφορίες αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν το ηλεκτροκίνητο μέλλον των δύο τροχών.

Τέλος, μη χάσετε την ενότητα Moto Pages. Επειδή η αγορά του νέου δικύκλου είναι μόνο η αρχή, το Moto Pages είναι εδώ για να σας ενημερώσει για όλα τα υπόλοιπα! Εξοπλισμός, αξεσουάρ, υπηρεσίες, αλλά και ταξιδιωτικές προτάσεις για το Σαββατοκύριακο, παρουσιάζονται σε έναν υπερπλήρη οδηγό που θα σας καθοδηγήσει σε κάθε σας βήμα.

Και όπως πάντα, ΜΟΝΟ στο Moto Τρίτη, ο πληρέστερος ΟΔΗΓΟΣ για αγορά καινούργιου ή μεταχειρισμένου δικύκλου (τιμές ανά κατηγορία, τεχνικά χαρακτηριστικά, προσφορές).

Αν, λοιπόν, η ποιότητα είναι σημαντική για την ενημέρωσή σας, μη χάσετε το τεύχος του Moto Τρίτη που κυκλοφορεί!

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ