net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το 178 τ.μ. περίπτερο της Bridgestone θα βρίσκεται στον διάδρομο 24 της EICMA γεμάτο εκπλήξεις για τους φίλους των δύο τροχών.

H Bridgestone στην EICMA

Παγκόσμιες πρεμιέρες, νέα προϊόντα, νέες διαστάσεις, αλλά και εντυπωσιακές μοτοσικλέτες, υπόσχεται η Bridgestone στους επισκέπτες της Παγκόσμιας Έκθεσης Μοτοσικλέτας EICMA στο Μιλάνο, από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου 2015.

 
Στο περίπτερο M77 του γνωστού κατασκευαστή ελαστικών που θα βρίσκεται στον διάδρομο 24 της EICMA οι επισκέπτες της έκθεσης θα βρουν και την ολοκαίνουργια - εξολοκλήρου ηλεκτρική - μοτοσικλέτα πόλης,  Sarolea Manx 7, άλλη μία πρωτιά για το Μιλάνο.

Η Bridgestone παρουσιάζει επίσης, κάτι που δεν έχει ξαναδεί ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ένα ντουέτο ελαστικών που οδεύει προς το βάθρο: το πρόσφατο σούπερ σπορ ελαστικό Battlax που επαναφέρει την συγκίνηση στην οδήγηση. Το ολοκαίνουργιο αγωνιστικό ελαστικό για βρεγμένο κατασκευάστηκε με το ίδιο πέλμα του πασίγνωστου ελαστικού MotoGP της Bridgestone.

Επίσης, στο περίπτερο θα βρείτε τις τελευταίες προσθήκες όσον αφορά στις διαστάσεις των σειρών Battlax Touring, Adventure και Scooter, καθώς η Bridgestone κινείται με κατεύθυνση την πλήρη κάλυψη της αγοράς. 
Πολλοί λόγοι για να επισκεφτεί κανείς  το περίπτερο της Bridgestone και φέτος, με τους ανθρώπους της να περιμένουν για να καλωσορίσουν στην ιταλική έκθεση όλους τους φίλους της εταιρίας.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ