net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Και ο Valentino Rossi υπογραμμίζει θέματα ασφαλείας στην πίστα Red Bull!

Η Αυστρία είναι επικίνδυνη

Και ο Valentino Rossi εξέφρασε ανησυχίες για την πίστα της Αυστρίας, στην οποία πραγματοποιήθηκαν επίσημες δοκιμές τις προηγούμενες ημέρες.

 
Μετά τον Casey Stoner, άλλη μια φωνή προειδοποιεί για τους κινδύνους του Red Bull Ring της Αυστρίας, και αυτή τη φορά προέρχονται από τον Valentino Rossi. Ο «Γιατρός» μίλησε μετά τις επίσημες δοκιμές των προηγούμενων ημερών, στις οποίες αναφέρθηκε στην πίστα και σε κάποια σημεία της που παρουσιάζουν ιδιαίτερο κίνδυνο. 

Συγκεκριμένα, ο Rossi είπε: «Είναι μια πολύ γρήγορη πίστα, σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της είσαι με το γκάζι τέρμα. Είναι μια ωραία πίστα που μου αρέσει να την οδηγώ, αλλά από άποψης ασφάλειας, δύο σημεία είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα διότι δεν υπάρχει χώρος διαφυγής. Αυτά είναι η έξοδος της τελευταίας στροφής και ο χώρος μετά τη στροφή 7. Ωστόσο δεν μπορεί να γίνει τίποτα για αυτό, έχουμε ήδη μιλήσει…»

Ο Rossi μίλησε και για τις δοκιμές που έγιναν στην πίστα, δείχνοντας τον προβληματισμό του σε σχέση με την απόδοση της Yamaha εκεί: «Δεν είναι η πίστα μας. Η μοτοσυκλέτα μας υποφέρει σε τελική ταχύτητα και ακόμη και στις δοκιμές δεν τα πήγαμε και τόσο καλά.»

Ο Valentino Rossi είναι ο μόνος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας, ο οποίος έχει αγωνιστεί στην πίστα Red Bull στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το 1996, στην κατηγορία των 125! Τι άραγε θα δούμε στον αγώνα, λοιπόν; Αναμένουμε...

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ