net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Πολύ ωραίο! Ειδικά το φανάρι μπροστά κάνει και για πυροφάνι... βέβαια το τι θα ψαρέψει κανείς μετά από πυρηνική καταστροφή, δεν το ξέρουμε...

Άντε και πες ότι λειτουργεί... με πλήρη απουσία αναρτήσεων και με αυτή τη σέλα, στα πρώτα 10 μέτρα δεν θα έχει μείνει σπόνδυλος στην θέση του.

Fallout: Έμπνευση για μοτοσικλέτα

Το Fallout είναι ένα video game που διαδραματίζεται σε ένα δυστοπικό μέλλον, μετά από μια πυρηνική καταστροφή. Στο παιχνίδι εμφανίζονται συχνά μοτοσικλέτες, οπότε κάποιος gamer απoφάσισε να κατασκευάσει μια replica.

 
Ο λόγος για τον μαθητή λυκείου Chris Riffel, ο οποίος προφανώς έχει φάει τρελό κόλλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι. O Chris λοιπόν, έπεισε μερικούς συμμαθητές αλλά και καθηγητές του, να το βοηθήσουν ώστε να κατασκευάσει μια πραγματική replica, εμπνευσμένη από τις εικονικές μοτοσικλέτες του Fallout. 

To αποτέλεσμα είναι εντελώς αισχρό για το μέσο αισθητικό πρότυπο αλλά ας μην γελιόμαστε, μετά από μια πυρηνική καταστροφή, σημασία θα έχει απλά η μετακίνηση και το να πατάς μεταλλαγμένους ή τεράστιες κατσαρίδες, οπότε με αυτά τα δεδομένα, μια χαρά είναι το μηχανάκι. 

Το απόλυτο αυτό rat bike βέβαια, χωρίς να υπάρχει καμία άλλη πληροφορία, εικάζουμε ότι δεν είναι λειτουργικό… και να ήταν πάντως, με αυτές τις σιδεριές και την απουσία αναρτήσεων… μακριά από εμάς.

 Peace - Love - Unity λοιπόν και όμορφα λειτουργικά μηχανάκια!     

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ