net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκατό χρόνια γιορτάζει φέτος η EICMA, με την αφίσα της να επικεντρώνεται στην καρδιά των δικύκλων, στον κινητήρα.

Εκατό χρόνια EICMA

Το μεγαλύτερο σαλόνι δικύκλου στον κόσμο, η πασίγνωστη EICMA -που γίνεται κάθε χρόνο στο Μιλάνο- γιορτάζει φέτος τα 100 χρόνια λειτουργίας της!

 
Το 1914 έγινε η πρώτη EICMA (Esposizione Internazionale Ciclo Motociclo e Accessori). Φέτος το σαλόνι όπου παρουσιάζονται τα περισσότερα νέα μοντέλα μοτοσικλέτας και scooter, θα γίνει στις 6-9 Νοεμβρίου, ενώ ο τύπος και οι dealers θα μπορούν να δουν τη νέα σοδιά στις 4-5 του ίδιου μήνα.

Μπορεί να είναι ακόμα πολύ νωρίς για να μαντέψουμε τα αστέρια που θα κλέψουν την παράσταση στην EICMA του 2014, παρόλα αυτά, οι διοργανωτές αναφέρουν πως πιθανώς στο φετινό σαλόνι η Ducati θα παρουσιάσει το νέο Monster 821, ενώ ίσως εκεί να δούμε και το νέο Scrambler των Ιταλών.

Μέσα στις νέες μοτοσικλέτες που θα δώσουν το παρόν το 2014 στο Μιλάνο, μάλλον θα δούμε τις υγρόψυκτες BMW R1200ST & R 1200R, το ανανεωμένο Aprilia RSV4, πιθανώς μια νέα γκάμα Scarabeo, αλλά και το πολυαναμενόμενο Honda Africa Twin! Η Suzuki αναμένεται να παρουσίασε ένα νέο Burgman 400, ενώ οι φήμες κάνουν λόγο και για ένα νέο μοντέλο της Yamaha με τον τρικύλινδρο κινητήρα του MT-09, πιθανώς με χαρακτήρα crossover / touring. Θα δούμε άραγε επιτέλους και την έκδοση του Honda RCV1000 για το δρόμο; Ένα νέο Yamaha YZF-R1;

Το ρολόι ήδη μετράει αντίστροφα. Επτά μήνες έμειναν.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ