net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Θα κάνει φέτος άραγε ο Marquez παρόμοια πορεία με πέρυσι;

Δοκιμαστικά για τον κινητήρα

Μπορεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής του MotoGP Marc Marquez τις δύο πρώτες μέρες να τερμάτιζε κοντά στην 10η θέση, την τελευταία μέρα όμως έβαλε τα πράγματα στην θέση τους.

 
Την τελευταία μέρα των δοκιμών ο Marquez τερμάτισε δεύτερος στον πίνακα του συνολικού χρόνου. Η διαφορά με τον πρώτο Vinales ήταν στα 0.138 δευτερόλεπτα όπως διαμορφώθηκε στο τελικό αποτέλεσμα. Φαίνεται πως ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχε επικεντρωθεί στον κινητήρα της νέας του μοτοσυκλέτας και προσπαθούσε να κάνει τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

Η Honda δεν αποκαλύπτει τι ακριβώς  αλλαγές έχει υποστεί ο νέος κινητήρας της μοτοσυκλέτας . Ο παγκόσμιος πρωταθλητής έτρεξε με δύο σεταρίσματα  και φαίνεται πως είναι δύσκολο να διαλέξει κάποιο από τα δύο.

Συγκεκριμένα ο Marquez είπε πως «Με τους κινητήρες έχουμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε δύο δρόμους. Ο ένας είναι να δουλέψουμε πάνω στην μοτοσυκλέτα που έχουμε περιορίσει εμείς και είναι δύσκολο να καταλάβουμε που θα την βελτιώσουμε και ο άλλος είναι να δουλέψουμε στον νέο κινητήρα που έχουμε περισσότερη ροπή και να προσπαθήσουμε να τον φέρουμε στα μέτρα μας. Και οι δύο τρόποι θέλουν αρκετή δουλειά. Φυσικά πρέπει να λύσουμε και το πρόβλημα με τα ηλεκτρονικά αλλά είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρυσι και με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να έχουμε το περσινό αποτέλεσμα.»
 

 

HONDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ