net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Λύνεται το μείζον τμήμα οδικής ασφάλειας που υπήρχε στο πέταλο του Μαλιακού, θέμα με αρκετά πολύνεκρα ατυχήματα. Φυσικά, μετά διοδίων.

Διόδια στο νέο τμήμα του Μαλιακού

Η Κεντρική Οδός ανακοινώνει ότι τη Δευτέρα 16 Μαρτίου αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία ο κλάδος με κατεύθυνση προς Αθήνα, του νέου τμήματος 'A/Κ Αγ. Μαρίνας - Ράχες', που δίνει λύση στο θέμα του Μαλιακού.

 
Έως το τέλος της εβδομάδας και έπειτα από την ολοκλήρωση σχετικών τεχνικών εργασιών διασύνδεσης, αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία και ο κλάδος του νέου τμήματος με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη. 

Η παράδοση στην κυκλοφορία των 20 χλμ. του τμήματος 'Α/Κ Αγ. Μαρίνας – Ράχες', το οποίο εντάσσεται στα τμήματα που κατασκευάζει το Ελληνικό Δημόσιο και παραχωρεί προς λειτουργία στην Κεντρική Οδό, δίνει λύση στο μείζον ζήτημα οδικής ασφάλειας του πετάλου του Μαλιακού. 

Πλέον, ένας νέος, σύγχρονος, ασφαλής αυτοκινητόδρομος με 2 λωρίδες κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση συν  Λωρίδα Έκτατης Κυκλοφορίας (ΛΕΑ), τρεις (3) σήραγγες διπλού κλάδου, πέντε (5) κοιλαδογέφυρες και υποδομή υψηλών προδιαγραφών θα βρίσκεται στη διάθεση των οδηγών. 

Επιπρόσθετα, το σύνολο του προσωπικού της Κεντρικής Οδού, θα παρέχει μια σειρά  υπηρεσιών, όπως 24ωρα περίπολα οδικής ασφάλειας, 4ψηφιο αριθμό έκτακτης ανάγκης 1075, Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών και Δωρεάν Οδική Βοήθεια σε ακινητοποιημένα οχήματα, ώστε να διασφαλίζεται η απομάκρυνση τους  από τον αυτοκινητόδρομο και η μεταφορά τους  σε ασφαλές σημείο.

Στο τμήμα που δίδεται σε κυκλοφορία θα λειτουργεί ο Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Μαυρομαντήλας και οι Πλευρικοί Σταθμοί Διοδίων Αγ. Μαρίνας και Στυλίδας (Καραβόμυλου). 

Οι τιμές ανά κατηγορία οχήματος είναι οι εξής:

Κατηγορία / Μετωπικός Μαυρομαντήλας / Πλευρικός Αγ. Μαρίνας / Πλευρικός Στυλίδας (Καραβόμυλου)
Κατηγορία 1: 1,25 / 0,85 / 0,45
Κατηγορία 2: 1,75 / 1,20 / 0,65
Κατηγορία 3: / 4,45 3,05 1,65
Κατηγορία 4: / 6,25 / 4,25 / 2,30

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ