net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο δρόμο το Mustang είναι πολύ ευέλικτο και θα κάνει τις μετακινήσεις σας στην πόλη πανεύκολες.

Οδηγώντας: Καθημερινός συνοδοιπόρος

Και μίζα, και μανιβέλα για την εκκίνηση του κινητήρα έχει στην διάθεσή του ο αναβάτης, στοιχείο...αγχολυτικό για πολλούς. Ο σχετικά ήπιος χαρακτήρας του κάνει την εμφάνισή του από νωρίς, καθώς η εκκίνηση του Mustang είναι σχετικά ράθυμη. Αν «αρπάξετε» το γκάζι, τα πράγματα αλλάζουν και το scooter γίνεται πιο πρόθυμο. Μόλις κυλήσουν οι τροχοί, το μοτέρ αποκρίνεται άμεσα στις εντολές του αναβάτη, ενώ παρουσιάζεται απόλυτα επαρκές σε ισχύ. 

Το Mustang κινείται πανεύκολα σε ταχύτητες από 20-80 χμ/ώρα, με τις μεταβολές μέσα σε αυτό το πλαίσιο να γίνονται αβίαστα. Η αίσθηση από την κύλιση είναι αρκούντως ικανοποιητική, ενώ η ευελιξία του Mustang είναι μεγάλη και θα σας λύσει τα χέρια στην κίνηση. Πολύτιμος σύμμαχος σε αυτό το κομμάτι είναι τα πολύ καλά φρένα, τα οποία επιτρέπουν να ρυθμίζετε με ακρίβεια την ταχύτητά σας παντού. Σε νορμάλ συνθήκες κίνησης, μπορείτε να φρενάρετε απλά με «χάιδεμα» στις μανέτες, ενώ σε περίπτωση έντονου φρεναρίσματος τα δύο δισκόφρενα θα σας ξελασπώσουν σε κάθε περίπτωση, με στιβαρή αίσθηση και δύσκολο μπλοκάρισμα. 

Τα ελαστικά συμμαχούν με τα φρένα και συνολικά παρουσιάζονται ικανοποιητικά, επιτελώντας την λειτουργία τους χωρίς απώλειες πρόσφυσης. Το Mustang, τέλος, μπορεί να κινηθεί χωρίς προβλήματα και σε αυτοκινητόδρομο, κρατώντας ταχύτητα άνω των 80 χμ/ώρα και με την τελική του να ανέρχεται στα 105, ενώ οι τροχοί των 14 ιντσών που φέρει κάνουν την διαφορά σταθερότητας σε μια τέτοια χρήση. 

 

TEST - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ