net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοιάζει πολύ με factory μοτοσικλέτα το RS, όπως και το Adventure.

Ζάντες και ελαστικά supermoto, για την ασφάλτινη έκδοση του Adventure.

H ψηλή ζελατίνα και το τεράστιο για τα δεδομένα της μοτοσικλέτας ρεζερβουάρ, παραμένουν ως έχουν.

CCM GP450RS

Μια νέα έκδοση του GP 450 Adventure παρουσίασε η CCM, χωρίς πολλές αλλαγές, πλην των βασικών που χρειάζονται για να μετατραπεί μια καθαρόαιμη μοτοσικλέτα περιπέτειας, σε κάτι πιο στριφτερό.

 
Η CCM λοιπόν ζει και βασιλεύει, διατηρώντας το προφίλ που την ήθελε μια μικρή σε μέγεθος εταιρεία μοτοσικλετών αλλά με special, σχεδόν εργοστασιακά προϊόντα. Κύριος και μοναδικός μέχρι πρότινος εκφραστής αυτή της άποψης ήταν το GP450 Adventure, μια μοτοσικλέτα που πλησίαζε πολύ σε εμφάνιση, εξοπλισμό και στήσιμο, τα καθαρόαιμα που τρέχουν σε αγώνες rally ανά την υφήλιο. 

Θέλοντας να προχωρήσει αυτό το concept ένα βήμα παραπάνω, η CCM παρουσίασε μια νέα έκδοση αυτή της μοτοσικλέτας, με την ονομασία CCM GP450RS. Πρόκειται επί της ουσίας για ένα μοντέλα με σαφώς περισσότερο ασφάλτινο προορισμό, αφού μπορεί να δεχθεί ζάντες 17 ιντσών με αντίστοιχα ελαστικά. 
Για να καταστεί κάτι τέτοιο δυνατό, η CCM εξοπλίζει το RS με μπροστινό της WP, τo οποίo έχει το απαραίτητο… διάκενο μεταξύ των καλαμιών, ώστε να δεχθεί την φαρδύτερη ζάντα και το ελαστικό. Στη συνέχεια, η  CCM και οι κατά τόπους dealers της, θα έχουν την δυνατότητα να εφαρμόζουν στην μοτοσικλέτα τις ζάντες και τα ελαστικά που επιθυμεί ο μελλοντικός ιδιοκτήτης, κατόπιν συνεννόησης. 

Πέραν τούτου, δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα σε σχέση με το Adventure, οπότε και η Supermoto έκδοση, φέρει τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 449.5 κ.εκ. απόδοσης 40,2 ίππων, ενώ το βάρος ανέρχεται στα 155 κιλά αλλά με γεμάτο το εικοσάλιτρο ρεζερβουάρ που εξασφαλίζει πολύ μεγάλη αυτονομία.    

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ