net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Ο John Edwards, πρωταγωνιστής της ιστορίας.

Βρετανία: Ρεκόρ ατυχίας

Διαβάστε για την ιστορία του John Edwards, Αγγλου αναβάτη ο οποίος, στην αναμονή για οδική βοήθεια μοτοσυκλέτας… έγινε και θύμα κλοπής!

 
Ένα μάλλον… τραγελαφικό αλλά και εξοργιστικό γεγονός εκτυλίχθηκε στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Croydon. Κεντρικό πρόσωπο ο John Edwards, 42χρονος αναβάτης και κάτοχος μιας Triumph Tiger 1050.
 
O Edwards οδηγούσε αμέριμνος την μοτοσυκλέτα του στις 22 Νοεμβρίου, όταν μια βλάβη τον ακινητοποίησε και τον ανάγκασε να καλέσει την RAC, η οποία είναι μια εταιρεία παροχής οδικής βοήθειας και ασφάλισης στην Μεγάλη Βρετανία. Προς απογοήτευσή του, η RAC τον ενημέρωσε ότι δεν θα ήταν δυνατόν να περισυλλέξουν την μοτοσυκλέτα του τουλάχιστον για τις επόμενες 3 ώρες!

Τελικά, αφού ο Edwards αναγκάστηκε να περιμένει συνολικά 3μιση ώρες, στις 17.00 το απόγευμα έλαβε μια κλήση από την RAC, στην οποία του ζητούσαν το αδιανόητο: Να επιστρέψει σπίτι του, αν το επιθυμεί, αφήνοντας ωστόσο την μοτοσυκλέτα στο σημείο και κρύβοντας τα κλειδιά της κάπου επί αυτής! Ο Edwards απρόθυμα συμφώνησε, ωστόσο ο μεγάλος του φόβος έγινε πραγματικότητα.

Αφού τελικά το φορτηγάκι της RAC έφτασε στο σημείο στις…9 το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι η μοτοσυκλέτα είχε κάνει φτερά καθώς εκλάπη!  ο Tiger βρέθηκε 5 μέρες αργότερα, ωστόσο είχε υποστεί ζημιές αξίας 750 λιρών Αγγλίας…Αξιοσημείωτο είναι ότι η ασφαλιστική εταιρεία του Edwards αρνήθηκε να συζητήσει καν αποζημίωση για κλοπή, καθώς είχε αφήσει τα κλειδιά μαζί με την μοτοσυκλέτα, στο σημείο! 

Πως λοιπόν η RAC αντιμετώπισε το αδιανόητο λάθος της; Ζήτησε συγγνώμη από τον Edwards και προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα απόκατάστασης της ζημιάς της μοτοσυκλέτας του! Μάλιστα… Ο ίδιος πάντως, φαίνεται να αρκείται στο γεγονός ότι η μοτοσυκλέτα του βρέθηκε, αφού δήλωσε: «Χαίρομαι που προσφέρθηκαν να καλύψουν τα κόστη. Ακόμη περιμένω αλληλογραφία από αυτούς για να μου επιβεβαιώσουν τις πληρωμές και ελπίζω αυτό να γίνει πριν τα Χριστούγεννα…» 
 

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ