net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μοναδικό custom στημένο για ρεκόρ ταχύτητας στην έρημο Bonneville.

Husqvarna WR360 Wasted Years

Αυτή η μοτοσικλέτα φτιάχτηκε από τον Ιταλό σχεδιαστή Lorenzo Buratti, βασισμένη πάνω σε ένα Husqvarna WR360 του 1999 που αγόρασε κοψοχρονιά από έναν φίλο του. Ο δημιουργός της ωστόσο δεν είχε σκοπό να το κρατήσει σε endurο μορφή, αντιθέτως οραματίστηκε ένα μικρό streamliner που θα πάει μια μέρα στη Bonneville με στόχο να πιάσει 200 χ.α.ώ.

Έτσι πετσόκοψε το πλαίσιο, μάκρυνε το ψαλίδι, κατήργησε τα αμορτισέρ πίσω και τα φρένα μπροστά και προσέθεσε ένα πιρούνι από ένα Yamaha R6 πρώτης γενιάς.

Ο κινητήρας αναπαλαιώθηκε με γνήσια αγωνιστικά εξαρτήματα της Husqvarna, απέκτησε μια χειροποίητη ολόσωμη εξάτμιση και το αποτέλεσμα καταφέρνει πλέον να ζυγίζει 85 κιλά και να αποδίδει 65 ίππους!

Η βαφή είναι βασισμένη στην έμπνευση του θρυλικού Evel Knievel, με τη μια πλευρά μπλε και την άλλη κατακόκκινη. Ο Buratti ονόμασε τη μοτοσικλέτα Wasted Years (χαμένα χρόνια) ως φόρο τιμής σε όσους του έλεγαν ότι χάνει τον χρόνο του με τις μοτοσικλέτες και έχει επιλεχθεί από το ομώνυμο αγαπημένο του τραγούδι των Iron Maiden.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ