net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Μια δίχρονη GP500 για τον δρόμο.

Ronax 500

Ψήνεται κανείς για ένα δίχρονο αγωνιστικό 500GP που βγάζει πινακίδα; Αν ναι, η Ronax έχει την απάντηση. Εδρεύει στη Δρέσδη της Γερμανίας και η μοτοσικλέτα της βασίζεται σε έναν δικό της V4 80 μοιρών με δύο στροφάλους που περιστρέφονται αντίστροφα. Αποδίδει 160 ίππους στις 11.500 σ.α.λ. και για τα 145 κιλά που ζυγίζει αντιλαμβάνεστε πως δεν υπάρχουν σύγχρονες τετράχρονες μοτοσικλέτες (με πινακίδα) ικανές να του σταθούν στα ίσια.

Με τα Ohlins του και τα Brembo του, το Ronax 500 ηθελημένα έχει σχεδιαστεί να θυμίζει το τελευταίο NSR500 του Valentino Rossi και στο ίδιο πνεύμα η παραγωγή του περιορίζεται αυστηρά σε 46 συλλεκτικά κομμάτια. Κάθε ένα είναι αριθμημένο στα φέρινγκ από το 1 ως το 46 και ο υποψήφιος ιδιοκτήτης μπορεί να διαλέξει τον αριθμό που θέλει, αρκεί φυσικά να είναι ελεύθερος.

Προς το παρόν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα Ronax, αν και δεν είναι γνωστό ποιοι αριθμοί έχουν δεσμευτεί. Η μοτοσικλέτα είναι νομιμότατη για χρήση στον δρόμο και η τιμή της είναι 100.000 ευρώ, με 30% προκαταβολή και παράδοση εντός εξαμήνου. Κοινώς προλαβαίνετε, αν και το 46 δε νομίζουμε να έχει μείνει ελεύθερο.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ