net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Οι τρεις LCD οθόνες περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες ενδείξεις και φέρουν και ένδειξη για οικονομική οδήγηση αλλά και αυτονομίας.

Η ανασχεδίασμένη σέλα είναι πιο λεπτή από την προηγούμενη με αποτέλεσμα τα πόδια του αναβάτη να φτάνουν πιο εύκολα στο έδαφος.

Τόσο στα μαρπσιέ του συνεπιβάτη όσο και στην ουρά του Z800 θα βρείτε γάντζους που κάνουν το φόρτωμα του Kawasaki ασφαλέστερο.

Πιο ίσιο τιμόνι και ανασχεδιασμένοι καθρέπτες συμβάλλουν αντίστοιχα στον καλύτερο έλεγχο και την βελτιωμένη ορατότητα προς τα πίσω.

Εργονομία: Πιο επιθετικό αλλά καθημερινό

Η Kawasaki θέλησε να δώσει μία πιο επιθετική θέση οδήγησης στο νέο της μοντέλο με στόχο να μεταφέρει μια πιο πολεμική αίσθηση στο κάτοχο του μοντέλο χωρίς όμως να θυσιάσει την φιλικότητα στην καθημερινή χρήση. Για αυτό το λόγο η σέλα βρίσκεται λίγο ψηλότερα σε σχέση με πριν ενώ το νέο και πιο ίσιο τιμόνι έχει τοποθετηθεί ελαφρώς χαμηλότερα. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία αυτή η διάταξη δίνει παράλληλα καλύτερο έλεγχο στον αναβάτη και αυξάνει και τα επίπεδα της αυτοπεποίθησης.
Νέοι είναι και οι καθρέπτες που υπόσχονται καλύτερη ορατότητα από του προηγούμενου μοντέλου, ενώ ολοκαίνουριος και πιο πλούσιος σε πληροφορίες είναι και ο πίνακας οργάνων που αποτελείται πλέον από τρεις LCD οθόνες.
Πλήρως ανασχεδιασμένα είναι τόσο η σέλα όσο και το ρεζερβουάρ ώστε να αυξηθεί η άνεση και να μπορεί ο αναβάτης να γραπώνει πιο εύκολα το ρεζερβουάρ με τα γόνατα. Είναι επίσης ελαφρώς πιο λεπτή από την προηγούμενη κάτι που θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο στους βραχύσωμους.
Από το σχεδιαστήριο πέρασαν τα μαρσπιέ και οι λεβιέδες που βρίσκονται τώρα σε ξεχωριστό άξονα, για καλύτερη αίσθηση, ενώ τόσο στα μαρσπιέ του συνεπιβάτη όσο και κάτω από τη σέλα θα βρει κανείς γάντζους που του δίνουν τη δυνατότητα να δέσει κάποιο αντικείμενο στην ουρά με ασφάλεια.

 

KAWASAKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ