net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Motoraid

Motoraid

Εξοπλιστείτε, ταξιδέψτε!

Τι αγοράζω; Αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας, ενδοεπικοινωνίες, GPS, χάρτες, προτάσεις δώρων (Kriega, Twalcom, RomaTech, Triboseat, Madstad, Desert-Storm, Skidmarx, Pyramid Plastics, κ.α.)

Πώς πληρώνω; Με paypal, αντικαταβολή, πιστωτική ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Eurobank, Εθνική, Alpha, Πειραιώς, Millenium, Citibank) Πώς παραλαμβάνω; Όλες οι αποστολές γίνονται με courier. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής της εταιρείας courier που θέλουν να χρησιμοποιήσουν.

Τo MotoRAID ασχολείται με τον ταξιδιωτικό εξοπλισμό της μοτοσικλέτας. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της Wunderlich και αποκλειστικός εισαγωγέας της Hornig, των Γερμανικών οίκων αξεσουάρ και βελτιώσεων των BMW. Ακόμα είναι αποκλειστικός εισαγωγέας της ZTechnik και National Cycle, εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο των ζελατινών V-Stream και βάσεων συσκευών τεχνολογίας, ενώ είναι και εισαγωγέας της κορυφαίας Starcom1, στο χώρο της ενδοεπικοινωνίας. Υπάρχει απευθείας συνεργασία με την Triobseat , την εταιρεία που έχει εφεύρει τα αντιολισθητικά καλύμματα σέλας. Παράλληλα, είναι αποκλειστικός εισαγωγέας των Kriega, Twalcom, RomaTech, Triboseat, Madstad, Desert-Storm, Skidmarx, Pyramid Plastics, JMH Motorsport, ειδικευμένων εταιρειών στο χώρο των αξεσουάρ μοτοσικλέτας. Ο σκοπός του MotoRAID είναι να εξοπλίσει οποιονδήποτε αναβάτη, οπουδήποτε και αν είναι, άμεσα, υπεύθυνα και φθηνά, και να εξυπηρετήσει και την πιο «περίεργη» αναζήτηση για τον αναβάτη και τα ταξίδια του.

www.motoraid.eu Τηλ: 2610 437100

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ