net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Moto Pissaris

Moto Pissaris

Ε-Shop από το 2006

Τι αγοράζω; Αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσικλέτας, προτάσεις δώρων, gadgets, ελαστικά, παιδικά ρούχα, εργαλεία, αναλώσιμα, είδη σπιτιού (Abus, Afam, Akrapovic, Brembo, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Rizoma, Schuberth, Mivv, κ.α.)

Πώς πληρώνω; Με αντικαταβολή, μέσω paypal (έχει χρέωση προμήθειας 2,5%), με πιστωτική / χρεωστική / προπληρωμένη κάρτα, ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού (Marfin, Eurobank, Κύπρου, Εθνική)

Πώς παραλαμβάνω; Οι τρόποι παραλαβής είναι: αποστολή στο χώρο σας με courier, παραλαβή από το κατάστημα, ή τοποθέτηση στο κατάστημα, από το έμπειρο προσωπικό.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκινάει το 1952, όταν ο Πίσσαρης Δημήτριος ξεκίνησε να απασχολείται σε ποδηλατάδικα της εποχής. Το 1958 ξεκίνησε τη λειτουργία του πρώτου ποδηλατάδικου στην περιοχή της Νέα Ερυθραίας. Με την πάροδο των χρόνων, ασχολήθηκε με την επισκευή και το εμπόριο ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών, καθώς και με το εμπόριο αξεσουάρ και ανταλλακτικών. Tο 2006 ξεκίνησε η συνεργασία με την εταιρεία Σπ. Αλεξόπουλος (DID, JT, K&N, Renthal κ.α.) όπως και η κατασκευή του πρώτου ηλεκτρονικού καταστήματος με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του μοτοσικλετιστή. Από το 2011, ξεκινά συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία κατασκευής καλαμιών TNK, με την Γερμανική εταιρεία κατασκευής ζελατίνας MRA, με την επίσης Γερμανική SW-Motech, την Αμερικάνικη Koso, ενώ βελτιώνεται η γκάμα και στα αναλώσιμα. Πιο συγκεκριμένα: μεγαλύτερη ποικιλία σε τακάκια, δίσκους φρένου, δίσκους συμπλέκτη (EBC, Dunlopad, Ferodo, Brembo, ABM κ.α.). Την ίδια χρονιά βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο η τιμή των μεταφορικών προς όλη την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να προσφέρονται δωρεάν τα μεταφορικά για κάθε παραγγελία πάνω από 350 ευρώ.

www.motopissaris.gr Τηλ: 211 8500200

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ