net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Νέο τεύχος Νο10 Moto Τρίτη!

Το νέο τεύχος του Moto Τρίτη κυκλοφορεί αύριο 11/05 και στην ύλη του συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων: Η δοκιμή του Honda VFR 1200F, οι πρώτες μας εντυπώσεις από τα νέα Aprilia Dorsoduro 750 Factory & Shiver 750 και οι δοκιμές των Derbi Senda DRD 125 και Cectek King Cobra.

 
Αναλυτικά στο τεύχος Νο10 του Moto Τρίτη θα βρείτε:

Δοκιμές

Honda VFR 1200F: To πολυαναμενόμενο μοντέλο της Honda αποκαλύπτει τα μυστικά του και μας εντυπωσιάζει με τον ασύλληπτο κινητήρα του, τα εξαιρετικά του φρένα και το μοναδικό design του! Μια μοτοσικλέτα του μέλλοντος, διαθέσιμη στις βιτρίνες του παρόντος!

Derbi Senda DRD 125: Ένα παιχνιδιάρικο και προσεγμένο στη λεπτομέρεια SM μοντέλο, το οποίο μπορεί να μετατρέψει τις καθημερινές μετακινήσεις – «αγγαρείες» σε διασκέδαση χωρίς να ξεχνά των entry – level χαρακτήρα του και τις commuter «υποχρεώσεις» του!

Cectek King Cobra 500 EFI: Ποιοτικός εκπρόσωπος την νέας…SUV κατηγορίας των τετράτροχων. Συνδυάζοντας στοιχεία από τα ATV και τα Quad, με 4Χ4 κίνηση και αυτόματη μετάδοση, η Βασιλική Κόμπρα της Cektec, «δαγκώνει» τους ανυποψίαστους και χαρίζει ατελείωτη διασκέδαση στον αναβάτη της.

Αποστολή Ιταλία

Οδηγούμε τα νέα Aprilia Dorsoduro 750 Factory και Shiver 750: Δύο από τα πλέον εμπορικά μοντέλα της ιταλικής εταιρείας σε νέες εκδόσεις. Αλλαγές και προσθήκες που τονίζουν τον sport χαρακτήρα του Dosroduro και ραφινάρισμα του Shiver στη πορεία του προς την ολοκλήρωση. Πως επιδρούν στο δρόμο όλα αυτά;

Ακόμη, στο τεύχος του Moto Τρίτη Νο10, μπορείτε να βρείτε:

Ρεπορτάζ, Περιπολούμε με την ομάδα ΔΙΑΣ! : …και μαθαίνουμε για το σκοπό, τη δράση και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της νεοσύστατης αυτής ομάδας!

Extra ένθετο «Αγοράζω μοτοσικλέτα»: Παρουσιάζουμε το TOP-5 των μοντέλων στις κατηγορίες μοτοσικλέτες, scooter και παπιά, όπως εσείς τα αναδείξατε στη μεγάλη δημοσκόπηση «Μοτοσικλέτα της Χρονιάς 2010»

Αφιέρωμα στο Σαλόνι Μοτοσικλέτας & Αξεσουάρ 2010: Το «ρεζουμέ» του μοτοσικλετιστικού γεγονότος της χρονιάς! Τα νέα μοντέλα, τα αξεσουάρ και οι εντυπώσεις μας.

…και όπως σε κάθε τεύχος, στο νέο Moto Τρίτη θα βρείτε extra ένθετο με τις ευκαιρίες της αγοράς μεταχειρισμένων, extra ένθετο με πληθώρα φωτοαγγελιών και ειδικό section με τις προσφορές στα accessories!

Μη χάσετε το νέο τεύχος Νο10 του Moto Τρίτη, που κυκλοφορεί αύριο 10/05 σε όλη την Ελλάδα!

 

????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ