net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Έκθεση Μοτοσικλέτας 2010

Ο ΣΕAA (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), μετά από πέντε συνεχόμενες διοργανώσεις, από το 2003 και έπειτα, επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν, για δεύτερη χρονιά, να μην διοργανώνει την καθιερωμένη ετήσια έκθεση μοτοσικλέτας.

 
O ΣΕΑΑ εκπροσωπεί τις εταιρείες που επίσημα εισάγουν και διανέμουν καινούργια επιβατικά αυτοκίνητα, ελαφρά και βαρέα φορτηγά, λεωφορεία και μοτοσικλέτες στην Ελλάδα, ενώ φροντίζει για την καλύτερη προβολή των προϊόντων των μελών του στις καταξιωμένες κλαδικές εκθέσεις που διοργανώνει.
Μια από αυτές τις κλαδικές εκθέσεις αποτελεί και η ετήσια έκθεση μοτοσικλέτας, η οποία είχε πάρει τη μορφή θεσμού, μετά από 16 και πλέον έτη ύπαρξής της. Η Έκθεση σημείωνε τα τελευταία χρόνια όλο και μεγαλύτερη επιτυχία, με διαρκώς αυξανόμενο αριθμό event, ανεβάζοντας κάθε χρόνο την προσέλευση του κοινού. Συγκεκριμένα, η τελευταία διοργάνωσή της από τον ΣΕΑΑ, η οποία έλαβε χώρα στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου του 2008, υποδέχτηκε περισσότερους από 57.000 επισκέπτες, ενώ στους εξωτερικούς χώρους πραγματοποιήθηκαν test rides και αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Super Moto.
Το 2009 είδαμε την Έκθεση να διοργανώνεται από τον ΠΑΣΕΕΔ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων και παρεμφερών ειδών Δικύκλων). Παρόλη την οικονομική κρίση, η οποία περιόρισε τον αριθμό των μοντέλων που είδαμε στην έκθεση, αλλά και την επισκεψιμότητά της, η διοργάνωση ήταν μια, κατά γενική ομολογία, επιτυχημένη έκθεση, με τον αριθμό επισκεπτών να φτάνει τους 42.000.
Κατόπιν επικοινωνίας με το Μοτο Τρίτη, ο ΣΕΑΑ μας επιβεβαίωσε ότι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, δεν θα διοργανώσει έκθεση μοτοσικλέτας για το 2010.
Θα δούμε πάλι φέτος, κάποια πρωτοβουλία από τον ΠΑΣΕΕΔ; Θα μπει κάποιος τρίτος διοργανωτής στο παιχνίδι; Άγνωστο ακόμα. Παρ’ όλα αυτά, πιστεύουμε πως η συνέχιση της διεξαγωγής της ετήσιας Έκθεσης Μοτοσικλέτας είναι αναγκαία, για την κίνηση και την επιβίωση της αγοράς.

 

?????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ