net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Το GSX-R750 του 1985 έφερε τις αγωνιστικές μοτοσικλέτες στον δρόμο.

30 χρόνια GSX-R, τρεις δεκαετίες επιτυχιών.

Το πρώτο GSX-R750 δίπλα στο αγωνιστικό Endurance, ως απόδειξη της στενής τους συγγένειας.

Ένα see-through διάγραμμα του GSX-R από το 1985.

30 χρόνια GSX-R

Φέτος το GSX-R συμπληρώνει 30 χρόνια στην παραγωγή και επί τη ευκαιρία η Suzuki θα γιορτάσει στον επόμενο αγώνα MotoGP στο Sachsenring της Γερμανίας με έναν επετειακό χρωματισμό.

 
Ήταν Οκτώβριος του 1984 όταν η Suzuki εμφανίστηκε στην έκθεση IFMA της Κολωνίας με ένα GSX-R750. Προορισμένο για μοντέλο 1985, το GSX-R ήταν η πρώτη πραγματική race replica μοτοσικλέτα που προσφέρθηκε στο ευρύ αγοραστικό κοινό, εγκαινιάζοντας μια νέα κατηγορία και αποκτώντας ένα πιστό κοινό που συνεχίζει μέχρι σήμερα.

Συμπληρώνοντας 30 χρόνια από τότε που αυτή η μοτοσικλέτα έγινε για πρώτη φορά διαθέσιμη για το κοινό, η Suzuki θα παρουσιάσει μια σειρά επετειακών δρώμενων και προϊόντων με την ευκαιρία του αγώνα MotoGP στο Sachsenring, στην ίδια χώρα όπου έκανε το δημόσιο ντεμπούτο της η μοτοσικλέτα.

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο Sachsenring λοιπόν θα παρουσιαστεί ένας ειδικός επετειακός χρωματισμός για τα GSX-R, με τον οποίο θα τρέξουν στον αγώνα και οι δύο εργοστασιακοί αναβάτες της ομάδας, Alvaro Bautista και Maverick Vinales.

 

SUZUKI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ