net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος
Share

ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Το moto-τρίτη μίλησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΕΕΔ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων–Εισαγωγέων Δικύκλων και παρεμφερών ειδών Δικύκλων), κ. Μιχάλη Σπηλιώτη, για την κατάσταση της ελληνικής αγοράς μοτοσικλέτας. Μιχάλης Σπηλιώτης, πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣΕΕΔ
Οι ειδικοί απαντούν – Μιχάλης Σπηλιώτης
Συνέντευξη
Το moto-τρίτη μίλησε με τον πρόεδρο του ΠΑΣΕΕΔ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων–Εισαγωγέων Δικύκλων και παρεμφερών ειδών Δικύκλων), κ. Μιχάλη Σπηλιώτη, για την κατάσταση της ελληνικής αγοράς μοτοσικλέτας.

Η εταιρεία Λυμπερόπουλος βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ελληνική αγορά, με μια γκάμα (πάντα με σφραγίδα ιταλική) που μπορεί να καλύψει πολλές ανάγκες. Από τα μικρά scooter της Piaggio μέχρι το μεγαθήριο GP 800 της Gilera και από τα τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα της Aprilia (όπως το Mana και το Shiver) μέχρι τα κλασικής αισθητικής Moto Guzzi, στα καταστήματα της εταιρείας υπάρχουν επιλογές για όλους.  Οι ειδικοί απαντούν - Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος
Οι ειδικοί απαντούν - Κωνσταντίνος Λυμπερόπουλος
Συνέντευξη
Η εταιρεία Λυμπερόπουλος βρίσκεται αρκετά χρόνια στην ελληνική αγορά, με μια γκάμα (πάντα με σφραγίδα ιταλική) που μπορεί να καλύψει πολλές ανάγκες. Από τα μικρά scooter της Piaggio μέχρι το μεγαθήριο GP 800 της Gilera και από τα τεχνολογικά προηγμένα μοντέλα της Aprilia (όπως το Mana και το Shiver) μέχρι τα κλασικής αισθητικής Moto Guzzi, στα καταστήματα της εταιρείας υπάρχουν επιλογές για όλους.

Η ΚΤΜ δεν θέλει ιδαιίτερες συστάσεις. Η εταιρεία από την Αυστρία, με το χαρακτηριστικό έντονο πορτοκαλί χρώμα, ιδρύθηκε το 1934 στην Αυστρία, όπου έχει έδρα το Mattighofen. Με δυνατή παρουσία στους off-road αγώνες, επεκτάθηκε και στις μοτοσικλέτες δρόμου, ενώ φέτος παρουσιάζει και το πρώτο 125άρι.  Νίκος Σπανός, εμπορικός διευθυντής KTM SEE
Οι ειδικοί απαντούν - Νίκος Σπανός
Συνέντευξη
Η ΚΤΜ δεν θέλει ιδαιίτερες συστάσεις. Η εταιρεία από την Αυστρία, με το χαρακτηριστικό έντονο πορτοκαλί χρώμα, ιδρύθηκε το 1934 στην Αυστρία, όπου έχει έδρα το Mattighofen. Με δυνατή παρουσία στους off-road αγώνες, επεκτάθηκε και στις μοτοσικλέτες δρόμου, ενώ φέτος παρουσιάζει και το πρώτο 125άρι.

Το κατάστημα Fan Motorcycles ειδικεύεται σε πωλήσεις και ανταλλαγές μεγάλων ευρωπαϊκών κυρίως μοτοσικλετών. Ταυτόχρονα διαθέτει μοτοσικλέτες για test-ride, που μάλιστα κάποιος μπορεί να τις οδηγήσει στην πίστα κατά τη διάρκεια track day! Για το 2010, ανακηρύχθηκε πρώτος dealer της Ducati σε πωλήσεις, στην Ελλάδα.	 Φάνης Στρωματιάς – Fan Motorcycles
Οι ειδικοί απαντούν - Φάνης Στρωματιάς
Συνέντευξη
Το κατάστημα Fan Motorcycles ειδικεύεται σε πωλήσεις και ανταλλαγές μεγάλων ευρωπαϊκών κυρίως μοτοσικλετών. Ταυτόχρονα διαθέτει μοτοσικλέτες για test-ride, που μάλιστα κάποιος μπορεί να τις οδηγήσει στην πίστα κατά τη διάρκεια track day! Για το 2010, ανακηρύχθηκε πρώτος dealer της Ducati σε πωλήσεις, στην Ελλάδα.

Η μεγάλη έκπληξη για εμάς ήρθε με τη δεύτερη ελληνική συμμετοχή του Dakar για το 2011. Η πρώτη ήταν του Βασίλη Ορφανού, και ήταν αναμενόμενη. Όμως, ποιος ήταν ο Simon Tampaxis ή κατ εμάς, Σίμος Ταμπαξής; Ποιος ήταν ο ομογενής αυτός αναβάτης που κατάφερε μάλιστα να τερματίσει στο πιο δύσκολο ράλλυ του κόσμου για το 2011, στην πρώτη του συμμετοχή; Ο Σίμος με πλήρη εξοπλισμό, έτοιμος για μάχη. Α, και φυσικά, πάντα με χαμόγελο
Αποκλειστικό: συνέντευξη με τον Σ. Ταμπαξή
Συνέντευξη
Η μεγάλη έκπληξη για εμάς ήρθε με τη δεύτερη ελληνική συμμετοχή του Dakar για το 2011. Η πρώτη ήταν του Βασίλη Ορφανού, και ήταν αναμενόμενη. Όμως, ποιος ήταν ο Simon Tampaxis ή κατ εμάς, Σίμος Ταμπαξής; Ποιος ήταν ο ομογενής αυτός αναβάτης που κατάφερε μάλιστα να τερματίσει στο πιο δύσκολο ράλλυ του κόσμου για το 2011, στην πρώτη του συμμετοχή;

Κατά την επίσκεψη μας στο σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κ. Charles C. Huang , μέλος της οικογένειας που έχει την GAMAX. Ο κ. Huang κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της GAMAX. ¶νθρωπος χαμηλών τόνων, ήρεμος, με πολύ καλά αγγλικά, που σκεφτόταν προσεκτικά κάθε ερώτηση, προσπαθώντας να απαντήσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια. Συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο της Gamax
Συνέντευξη με τον αντιπρόεδρο της Gamax
Συνέντευξη
Κατά την επίσκεψη μας στο σαλόνι της EICMA στο Μιλάνο, είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον κ. Charles C. Huang , μέλος της οικογένειας που έχει την GAMAX. Ο κ. Huang κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της GAMAX. ¶νθρωπος χαμηλών τόνων, ήρεμος, με πολύ καλά αγγλικά, που σκεφτόταν προσεκτικά κάθε ερώτηση, προσπαθώντας να απαντήσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η Scott ιδρύθηκε το 1958, όταν ο ταλαντούχος μηχανικός και σκιέρ Ed Scott κατασκεύασε τα πρώτα μπαστούνια για σκι από αλουμίνιο. Το 1970, η εταιρεία εισήλθε στο χώρο του Motocross, με την πρώτη μάσκα (γυαλιά) ειδικά κατασκευασμένη για το σπορ.   Ο Loic Vasseur, υπεύθυνος για το marketing του τμήματος Motorsports, μας εντυπωσίασε με τη φιλικότητά του, αλλά και με το νεαρό της ηλικίας του
Συνέντευξη με τον Loic Vasseur της Scott
Συνέντευξη
Η Scott ιδρύθηκε το 1958, όταν ο ταλαντούχος μηχανικός και σκιέρ Ed Scott κατασκεύασε τα πρώτα μπαστούνια για σκι από αλουμίνιο. Το 1970, η εταιρεία εισήλθε στο χώρο του Motocross, με την πρώτη μάσκα (γυαλιά) ειδικά κατασκευασμένη για το σπορ.

Πρόσφατα, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ανέλαβε να προωθήσει τα προϊόντα της «χρυσής μέλισσας» TGB. Η κατασκευάστρια εταιρεία ATV από την Ταϊβάν έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για τη σωστή σχέση ποιότητας / τιμής που διακρίνει τα προϊόντα της. Συνέντευξη Στέλιος Δελιδάκης (TGB)
Συνέντευξη Στέλιος Δελιδάκης (TGB)
Συνέντευξη
Πρόσφατα, η ΕΛΛΗΝΜΟΤΟ ανέλαβε να προωθήσει τα προϊόντα της «χρυσής μέλισσας» TGB. Η κατασκευάστρια εταιρεία ATV από την Ταϊβάν έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για τη σωστή σχέση ποιότητας / τιμής που διακρίνει τα προϊόντα της.

H Suzuki έχει γράψει λαμπρή ιστορία τόσο παγκοσμίως, όσο φυσικά και στην Ελλάδα. Με ιστορικές νίκες στους αγώνες και με μοντέλα που άφησαν -και αφήνουν- εποχή. Το εργοστάσιο του Hamamatsu είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής μοτοσικλετών του κόσμου.  Συνέντευξη:  Νίκος Γιαννούλας – Suzuki
Συνέντευξη: Νίκος Γιαννούλας – Suzuki
Συνέντευξη
H Suzuki έχει γράψει λαμπρή ιστορία τόσο παγκοσμίως, όσο φυσικά και στην Ελλάδα. Με ιστορικές νίκες στους αγώνες και με μοντέλα που άφησαν -και αφήνουν- εποχή. Το εργοστάσιο του Hamamatsu είναι ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια παραγωγής μοτοσικλετών του κόσμου.

Στην παρακάτω συνέντευξη, ο κ. Βασίλης Πάζας, Aprilia & Moto Guzzi Sales Manager στην Ελλάδα, μας μιλά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της θρυλικής ιταλικής εταιρείας Moto Guzzi, η οποία και διαθέτει μια γκάμα σύγχρονων μοντέλων με έντονη όμως την «αύρα» του παρελθόντος.  Βασίλης Πάζας (Moto Guzzi): «To κλασικό είναι πάντα στη μόδα»
Βασίλης Πάζας (Moto Guzzi): «To κλασικό είναι πάντα στη μόδα»
Συνέντευξη
Στην παρακάτω συνέντευξη, ο κ. Βασίλης Πάζας, Aprilia & Moto Guzzi Sales Manager στην Ελλάδα, μας μιλά για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της θρυλικής ιταλικής εταιρείας Moto Guzzi, η οποία και διαθέτει μια γκάμα σύγχρονων μοντέλων με έντονη όμως την «αύρα» του παρελθόντος.

O κος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, έχει τη θέση του «Senior Product Manager Προϊόντων Δικύκλου» στην επίσημη αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, Μοτοδυναμική ΑΕΕ. Ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα που μας είπε, μας ανέλυσε και την φιλοσοφία της Yamaha, που βασίζεται στον ιαπωνικό όρο «Kando». Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Γεωργιάδης (Yamaha)
Συνέντευξη: Κωνσταντίνος Γεωργιάδης (Yamaha)
Συνέντευξη
O κος Κωνσταντίνος Γεωργιάδης, έχει τη θέση του «Senior Product Manager Προϊόντων Δικύκλου» στην επίσημη αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, Μοτοδυναμική ΑΕΕ. Ανάμεσα στα πολύ ενδιαφέροντα που μας είπε, μας ανέλυσε και την φιλοσοφία της Yamaha, που βασίζεται στον ιαπωνικό όρο «Kando».

Ο ΠΑΣΕΕΔ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων και παρεμφερών ειδών Δικύκλων) εκπροσωπεί πανελλαδικά τον κλάδο Εμπορίου Μοτοσικλέτας, καθώς και Μεικτών Επιχειρήσεων, που έχουν ως αντικείμενα δραστηριότητας την Εμπορία Μοτοσικλετών και την Εμπορία Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ. Συνέντευξη: Μιχάλης Σπηλιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣΕΕΔ
Συνέντευξη: Μιχάλης Σπηλιώτης, Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣΕΕΔ
Συνέντευξη
Ο ΠΑΣΕΕΔ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων Εισαγωγέων Δικύκλων και παρεμφερών ειδών Δικύκλων) εκπροσωπεί πανελλαδικά τον κλάδο Εμπορίου Μοτοσικλέτας, καθώς και Μεικτών Επιχειρήσεων, που έχουν ως αντικείμενα δραστηριότητας την Εμπορία Μοτοσικλετών και την Εμπορία Ανταλλακτικών και Αξεσουάρ.

Τάδε έφη Τζιοβάνι Καστιλιόνι, γενικός διευθυντής της MV Agusta και υιός του γνωστού σε όλους μας Κλαούντιο Καστιλιόνι. Ο Καστιλιόνι… junior, μίλησε για όλους και για όλα σε μια εφΆ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο αμερικανικό Hell For Leather.  «H MV Agusta F3 θα αποδίδει 140 ίππους!»
«H MV Agusta F3 θα αποδίδει 140 ίππους!»
Συνέντευξη
Τάδε έφη Τζιοβάνι Καστιλιόνι, γενικός διευθυντής της MV Agusta και υιός του γνωστού σε όλους μας Κλαούντιο Καστιλιόνι. Ο Καστιλιόνι… junior, μίλησε για όλους και για όλα σε μια εφΆ όλης της ύλης συνέντευξη, που παραχώρησε στο αμερικανικό Hell For Leather.

Η Ολυμπία Οδός, ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά τις οδικές αρτηρίες που συνδέουν μεγάλα αστικά κέντρα της βόρειας και βορειανατολικής Πελοποννήσου, έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται. Ο Κωνσταντίνο Παπανδρέου, εκπρόσωπος της εταιρείας λειτουργίας της Ολυμπιάς Οδού, μας μιλά για το έργο και για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας που θα προσφέρει.     Κωνσταντίνος Παπανδρεόυ: «62% μείωση των θανατηφόρων ατυχημάτων στην Ολυμπία Οδό»
Κωνσταντίνος Παπανδρεόυ: «62% μείωση των θανατηφόρων ατυχημάτων στην Ολυμπία Οδό»
Συνέντευξη
Η Ολυμπία Οδός, ένα έργο που θα αναβαθμίσει σημαντικά τις οδικές αρτηρίες που συνδέουν μεγάλα αστικά κέντρα της βόρειας και βορειανατολικής Πελοποννήσου, έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζεται. Ο Κωνσταντίνο Παπανδρέου, εκπρόσωπος της εταιρείας λειτουργίας της Ολυμπιάς Οδού, μας μιλά για το έργο και για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας που θα προσφέρει.

Συνέντευξη του κ. Βασίλη Χαλκιά ως  Διευθύνων Συμβούλος της εταιρείας Αττικές Διαδρομές Α.Ε., φιλοξενήσαμε στο mototriti.gr στην αρχή της εβδομάδος. Αυτή τη φορά μας μιλά με μια εξίσου σημαντική ιδιότητα, αυτή του Πρόεδρου του Συλλόγου των Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.  «Κακή οδηγική συμπεριφορά και χαμηλής ποιότητας οδικό περιβάλλον οι κυριότερες αιτίες των ατυχημάτων»
«Κακή οδηγική συμπεριφορά και χαμηλής ποιότητας οδικό περιβάλλον οι κυριότερες αιτίες των ατυχημάτων»
Συνέντευξη
Συνέντευξη του κ. Βασίλη Χαλκιά ως Διευθύνων Συμβούλος της εταιρείας Αττικές Διαδρομές Α.Ε., φιλοξενήσαμε στο mototriti.gr στην αρχή της εβδομάδος. Αυτή τη φορά μας μιλά με μια εξίσου σημαντική ιδιότητα, αυτή του Πρόεδρου του Συλλόγου των Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων.

περισσότερα νέα & άρθρα »

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ