net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

R1200GS Rally

BMW R1200GS

Η BMW ανακοίνωσε τις αλλαγές που θα εφαρμοστούν στις R1200GS και GS Adventure. Το σημείο που ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα να κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης, όταν αντιληφθεί ατύχημα.

 
Η ύπαρξη του συστήματος είχε ανακοινωθεί από την περασμένη χρονιά. Θα χρησιμοποιεί αισθητήρες που θα αντιλαμβάνονται την πτώση και θα καλούν βοήθεια σε περίπτωση σοβαρού ατυχήματος. Θα υπάρχει στον έξτρα εξοπλισμό  των R1200GS και GS Adventure και θα συνεργάζεται με μια νέα έγχρωμη οθόνη 6.5 ιντσών, η οποία συνδέεται με το κινητό. Επίσης, στον έξτρα εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αναρτήσεις, το quick shifter, που η BMW ονομάζει «Shift Assist Pro» και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί.

Η λίστα των έξτρα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα riding modes «Dynamic Pro» και «Enduro Pro», ψηλότερη σέλα και έξτρα προβολείς τεχνολογίας LED νέας σχεδίασης. Θα υπάρχει και νέα χρωματική επιλογή σε κόκκινο χρώμα με μαύρο πλαίσιο και δαγκάνες και ασημί ρεζερβουάρ.

Η έκδοση Rally θα έχει μπλε/λευκό χρωματισμό, μπλε βαμμένο πλαίσιο, χρυσές δαγκάνες φρένων. Θα περιλαμβάνει πιο ψηλή σέλα, προστατευτικά για το πλαίσιο και το ψυγείο και μια κοντή ζελατίνα. Η έκδοση Exclusive θα έχει μαύρο μεταλλικό χρώμα με γκρι λεπτομέρειες, γκρι πλαίσιο και χρυσές δαγκάνες φρένων.

Δεν θα είναι, πλέον διαθέσιμα τα χρώματα Racing red matt και Light white.

 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ