net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Η νέα Yamaha T7 Concept

Yamaha T7 Concept

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου EICMA το 2016, η εταιρεία Yamaha παρουσίασε για πρώτη φορά το μοντέλο MT-07 με προοπτική να βγει στην παραγωγή το 2018.

 
Εδώ και καιρό υπάρχουν υποψίες ότι η Yamaha θα βγάλει στην παραγωγή τον δικύλινδρο κινητήρα, που αποδίδει 75 ίππους, ως μια μοτοσυκλέτα enduro. Το μοντέλο που εμφανίστηκε στο Μιλάνο με την ονομασία «Yamaha T7 Concept», ήταν έτοιμο για ένα καθαρό ανταγωνισμό με μια enduro.

Η ιδέα του T7 ξεκίνησε στις αρχές του 2017 στο διάσημο ράλι του Ντακάρ, αλλά ήταν εκτός ανταγωνισμού. Η συμμετοχή της μοτοσυκλέτας σε αυτό τον αγώνα ήταν μια καλή διαφημιστική κίνηση της εταιρείας, ώστε το κοινό να το γνωρίσει. Σύμφωνα με τη Yamaha. η T7 υπολογίζεται να βγει στην παραγωγή το 2018.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας είναι ένα ανεστραμμένο πιρούνι 320 χλστ και μια ανάρτηση, δανεισμένα από την Enduro WR 450, τα οποία θα πρέπει να τροποποιηθούν σημαντικά, ώστε να ταιριάξουν με το νέο μοντέλο. Υπομονή για το τελικό αποτέλεσμα, που η Yamaha αναμένεται να παρουσιάσει στο EICMA 2017 στο Μιλάνο.

 

 

YAMAHA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ