net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Ένας μοναδικός πρωταθλητής αποκαλύπτει τα μυστικά του.

Μαθήματα γρήγορης οδήγησης από τον Freddie Spencer

Ταξίδι στον χρόνο, πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν μεσουρανούσαν σημερινοί θρύλοι των GP όπως ο Freddie Spencer. Ο σπουδαίος Αμερικανός μας εξηγεί σε μια σειρά τριών βίντεο τα μυστικά της γρήγορης οδήγησης.

 
O Freddie Spencer κόσμησε με την παρουσία τα Grand Prix κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 80. Απέναντι σε έναν ανταγωνισμό που μετρούσε πολλούς παγκόσμιους πρωταθλητές με πολύ βαριά ονόματα, όπως ένας από τους μεγάλους του αντιπάλους, ο Kenny Roberts, o Spencer κατάφερε δύο τίτλους στη μεγάλη κατηγορία (1983, 1985) και έναν στα 250 (1985).
Στα απίστευτα κατορθώματά του είναι σίγουρα η ανεπανάληπτη σεζόν του 1985, όπου ο Spencer συντόνιζε την εξέλιξη των NSR250 και 500 για τη Honda - έχοντας ήδη πάρει έναν τίτλο το 83 με το NS500), ταυτόχρονα ήταν ο βασικός αναβάτης εξέλιξης της Michelin που τότε ανέπτυσσε την τεχνολογία των radial ελαστικών. Την ίδια ώρα, έτρεχε σε δύο κατηγορίες, 250 και 500, παίρνοντας τον τίτλο και στις δύο!

Στη σειρά των τριών βίντεο που παρουσιάζουμε σήμερα, ο Spencer μας εξηγεί τα μυστικά του για να είναι γρήγορος πάνω στη μοτοσικλέτα.

Αφού δείτε το πρώτο βίντεο (πάνω), ακολουθούν οι δύο συνέχειες ακριβώς από κάτω. Απολαύστε τον.



 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ