net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

"Όχι, μη, μηηηηη!" Ο υδραυλικός κόφτης εκτελεί με τον πιο φρικαλέο τρόπο 2 Mini Moto που είχε κατάσχει η αστυνομία.

'Δημόσια εκτέλεση' 2 Mini Moto στη Βρετανία

Πολλές φορές η πραγματικότητα είναι πιο σουρεαλιστική ακόμα και από τις ταινίες των Monty Python. Στη Βρετανία, έλαβε χώρα μια 'δημόσια εκτέλεση' 2 Mini Moto μοτοσικλετών από την αστυνομία, με υδραυλικό κόφτη!

 
Διαβάζουμε το δελτίο τύπου που συνοδεύει το "άντε γεια" βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του West Midlands, δελτίο που φέρνει στο μυαλό σκηνές από δημόσιες εκτελέσεις (για παραδειγματισμό μάλιστα), στις οποίες ο δήμιος διαβάζει το κατηγορητήριο το οποίο επέσυρε και την ποινή του θανάτου. Το απίθανο είναι πως το... κατηγορητήριο αναφέρεται ΣΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ και όχι στους ιδιοκτήτες τους.

Ας δούμε τις κατηγορίες για τις οποίες θανατώθηκαν τα δύσμοιρα Mini Moto: "Αυτά τα Mini Μoto κατασχέθηκαν πρόσφατα από από αστυνομικούς στο νότιο Birmingham, λόγω της παράνομης οδήγησης τους. Αμφότερα στερούνταν σήματος και ασφάλειας, ενώ προκαλούσαν ενόχληση με το θόρυβο τους, και δυστυχία στους κατοίκους του Bartley Gren. Στο event που θα παρακολουθήσετε στο βίντεο, έξω από το Κέντρο Επισκεπτών του Woodgate Valley στο Bartley Green, καταστρέψαμε και τις 2 μοτοσικλέτες, χρησιμοποιώντας ειδικούς κόφτες (σ.σ. οι κόφτες που έχει για απεγκλωβισμό η πυροσβεστική). 

Ο νόμος δίνει τη δύναμη στους αστυνομικούς, να σταματούν αναβάτες, και μετά από μια προειδοποίηση να κατάσχουν τα Mini Moto, αν οι αναβάτες τους συνεχίζουν να τα χρησιμοποιούν παράνομα και αντικοινωνικά. Και οι αναβάτες τους μπορούν να πάρουν βαθμούς ποινής στο δίπλωμα τους (point system). 

Προτρέπουμε το κοινό να καλεί την αστυνομία αν δει μια off-road μοτοσικλέτα να οδηγείται επικίνδυνα."

Στο βίντεο η αστυνομία παίρνει έξτρα πόντους σουρεαλισμού, με την τοποθέτηση μιας... action cam(!) πάνω στον υδραυλικό κόφτη, ο οποίος τεμαχίζει βάναυσα τα δύο Mini Moto, την ίδια ώρα που το κοινό έχει μαζευτεί γύρω, και παρακολουθεί την... εκτέλεση.

Τα σχόλια, δικά σας.

 

??????? - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ