net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Polaris Slingshot. Θα είναι τόσο βαρετό όσο το Can-Am Spyder; Ή θα ρέπει πιο πολύ προς το fun to ride KTM X-Bow;

Αναμείνατε για τα αποκαλυπτήρια, στις 27 Ιουλίου.

Polaris Slingshot. Νέο τρίκυκλο στις 27/7

Η Polaris ετοιμάζεται για την παρουσίαση στις 27 Ιουλίου 2014 του νέου της sport τρίκυκλου οχήματος, στο στιλ του Can-Am Spyder, που θα ακούει στο όνομα Slingshot (σφεντόνα).

 
Καμία επίσημη πληροφορία δεν υπάρχει, όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, για το Polaris Slingshot, στο οποίο είχαμε αναφερθεί παλαιότερα, στις αρχές του 2013, ΕΔΩ.

Η αμερικάνικη εταιρεία έχει δημιουργήσει για το νέο sport τρίκυκλο όχημα της μία ειδική σελίδα, αλλά κι ένα κανάλι στο Youtube, όπου και έχει ανεβάσει 3 teaser, το τελευταίο από τα οποία σας επισυνάπτουμε -απομένει το 4ο πριν την παρουσίαση.

Το Slingshot θα μοιάζε με το Can-Am Spyder, έχοντας ένα τροχό πίσω και δύο μπροστά. Η κίνηση θα δίνεται στον πίσω τροχό με ιμάντα, με τις φήμες να μιλάνε για κινητήρα... 2,4 λίτρων της GM, με 180 άλογα και 17,5 κιλά ροπή. Βέβαια, αν ετοιμάζεστε για το παντιλίκι της αρκούδας, καλύτερα να σας βγάλουμε από αυτό το μονοπάτι, καθώς α) μιλάμε για την τρελή στα θέματα ασφάλειας αναβάτη, αμερικάνικη αγορά, και β) είμαστε 1000% σίγουροι πως το Slingshot θα διαθέτει Traction Control, που όπως στο Spyder μάλλον δεν θα απενεργοποιείται. Ελπίζουμε να βγούμε ψεύτες, και να μη γίνει το Slingshot ένα ακόμα εντυπωσιακό σε εμφάνιση, αλλά΄απίστευτα βαρετό σε οδήγηση όχημα. Όσον αφορά στην τιμή, ούτε εκεί έχουμε επίσημα στοιχεία, όμως μία ακόμη φήμη προτείνει τις... 73.500 ευρώ.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ