net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Στο Mana δεν υπάρχει συμβατική αλλαγή ταχυτήτων με συμπλέκτη, αλλά επιλογές αυτόματης κίνησης.

Εκτός από εξαιρετικά οικονομικό κινητήρα, το NC700X διαθέτει και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Δύο αυτόματες μοτοσικλέτες με χώρους

Συνδυάζουν τα καλύτερα από τους δύο χώρους: την ευκολία της αυτόματης μετάδοσης και την πρακτικότητα των χώρων που συναντάμε στα scooter, μαζί με την ανώτερη οδική συμπεριφορά μιας μοτοσικλέτας.

 

Είναι δύο μοτοσικλέτες που εκμεταλλεύονται τις νέες τεχνολογίες, αλλά και τη φαντασία των σχεδιαστών τους, προκειμένου να προσφέρουν αυτό το κάτι παραπάνω. Ποιο είναι αυτό; Δεν είναι μόνο ένα. Η αυτόματη μετάδοση προσφέρει πρακτικότητα και ευκολία, ειδικά όταν έχεις την επιλογή να την απενεργοποιήσεις και να κινηθείς παραδοσιακά, με τις σχέσεις του κιβωτίου στη διάθεσή σου. Και οι χώροι είναι το χαρακτηριστικό που κάθε μοτοσικλετιστής επιθυμεί – είναι, άλλωστε, και ένας από τους βασικούς λόγους που τόσοι αναβάτες επιλέγουν scooter. Τέλος, υπάρχει και η συμπεριφορά που μπορεί να προσφέρει μόνο μια μοτοσικλέτα: καλύτερος έλεγχος, μεγαλύτερη σταθερότητα και μεγαλύτερη ανοχή στην πίεση.

Οι δύο μοτοσικλέτες που σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, έχουν όλα τα παραπάνω και προσφέρουν ένα πακέτο τόσο ολοκληρωμένο που σπάνια βρίσκουμε είτε σε μοτοσικλέτα είτε σε scooter.

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ