net.mototriti.gr τεύχος net.mototriti.gr Scooter τεύχος

Εκτός από την επιλογή αυτόματης ή χειροκίνητης μετάδοσης, ο αναβάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει και λειτουργία σπορ οδήγησης.

Στο χώρο που άλλες μοτοσικλέτες φιλοξενούν το ρεζερβουάρ καυσίμου, το NC700X έχει χώρο για ένα full face κράνος.

Honda NC700X ΑΒS DCT: Συνδυασμός που ενθουσιάζει

Τιμή: 8.560 ευρώ

Η Honda είναι ο πρώτος κατασκευαστής μοτοσικλετών που περνά στην παραγωγή το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κάνοντας τον λεβιέ και τη μανέτα του συμπλέκτη κομμάτι του παρελθόντος. Πέρα από την αυτόματη λειτουργία, ο αναβάτης μπορεί να επέμβει και χειροκίνητα, ενώ το κιβώτιο διαθέτει και λειτουργία για σπορ οδήγηση.

Ο δικύλινδρος κινητήρας του ξεφεύγει από τα γνωστά δίτροχα μονοπάτια και υιοθετεί κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις με στόχο την απόλυτη οικονομία. Αποδίδει 51 ίππους και 6,32 kgm ροπής στις 6.250 και 4.750 σ.α.λ. αντίστοιχα, αλλά αυτό που εντυπωσιάζει είναι η κατανάλωση, η οποία ανέρχεται στα μόλις 3,9 λίτρα ανά 100 χλμ..

Τέλος, η υψηλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζει το NC700X σε κάθε τομέα. Το ίδιο συμβαίνει και με την πρακτικότητα, με τη θέση οδήγησης να προσφέρεται, τόσο για καθημερινή κίνηση, όσο και για ταξίδια. Περά από τα κορυφαία επίπεδα εργονομίας, το NC700X έχει προικιστεί και με ένα μεγάλο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει ένα κράνος κλειστού τύπου και λύνει τα χέρια του αναβάτη χωρίς να αλλοιώνει την σπορ αισθητική της μοτοσικλέτας.

Κινητήρας: 4Τ, 2Κ, Υ/Ψ
Χωρητικότητα (κ.εκ.): 670
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.): 51/6.250
Ροπή (kgm/σ.α.λ.): 6,32/4.750
Βάρος (κιλά): 218

 

BEST BUY - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ